Sport

Argint in Cehia

Dan Chiriac
6 mai 2008 871 vizualizări
Raluca Dumitrascu a obtinut argintul la turneul international de la Teplice u 22 de sportivi de la cluburile vrincene s-au calificat la nationalele U 15

Raluca Dumitrascu a obtinut medalia de bronz la turneul international de la Teplice, in cadrul categoriei 44 kg. Lotul national de cadete, pregatit la Focsani de antrenorul emerit Stanica Grosu, a participat la sfirsitul saptaminii trecute la un turneu international in Cehia, unde au avut ocazia sa faca si un schimb de experienta. Componentele lotului national sint junioarele Sorina Turcanu, Bianca Cazan, Raluca Dumitrascu, Mihaela Gavat, Karola Pandi si Ionela Dimban. Sportivii U15 au luat parte la etapa de zona a Campionatului National de la Roman. Au luptat pentru calificarea la faza finala sportivi de la LPS Focsani, CSS Adjud si CS Unirea Focsani. Alaturi de antrenorul Stanica Grosu, sportivii de la LPS Focsani sint pregatiti de profesorii Dumitru Zisu si Marinel Palade, in vreme ce copii din Adjud sint pregatiti de profesorul Ionica Ciupitu. Sportivii de la CS Unirea se antreneaza cu profesorii Gavril Dondas, Adrian Moldoveanu si Silviu Rentea. Sportivii calificati la faza nationala sint urmatorii, cu precizarea ca toti cei 14 judoka de la LPS Focsani care au luptat la Roman au obtinut biletele pentru ultimul act: de la LPS Foscani: feminin: 36 Kg Ionela Muraras si Nioleta Ilie 40 kg Monica Iuanes, 44 Kg Bianca Irimia, 48 kg Oana Burla si Adina Dobre, 52 kg Alexandra Nicu si Andreea Rotariu, 63 kg Adriana Necoara, iar la baieti 38 kg Marin Florin, 46 kg Ginu Vlase, 66 kg Anghel Alin si Alexandru Minea, ^ 66 kg Georgian Maciuca. De la CS Unirea s-a calificat la categoria ^ 66 kg Albert Florea. Sportivii adjudeni calificati sint: 34 kg Mihai Vasile, 38 kg Daniel Marcu, 55 kg Armand Croitoru, 66 kg Octavian Ichim, ^ 66 Narcis Boian, iar la fete ^ 63 kg Georgiana Coman, 44 kg Cristinoiu Larisa. Judoka focsaneni se pregatesc pentru doua puternice turnee internationale care vor avea loc la Baia Mare si Ploiesti. "La Baia Mare, la Cupa Nordului, participa sportivi la patru categorii de virsta, pina la juniori I, in timp ce la Cupa Petrom, rezervata cadetilor vor lua parte sportivi din mai multe tari. La Ploiesti vor lupta cei mai tari judoka. Cei care vor cistiga acolo vor fi favoriti si la campionatele europene", ne-a spus profesorul Marinel Palade de la Liceul cu Program Sportiv Focsani. (Dan CHIRIAC)


Zoltan Erdei arbitreaza meciul cu Giurgiu


Partida dintre CSM Focsani si Dunarea Giurgiu, care va avea loc miine, de la orele 18.00, pe stadionul "Milcovul", va fi condusa la centru de Zoltan Erdei din Slatina. Acesta va fi ajutat la cele doua linii de Bogdan Hirlab - Brasov si Dan Ilies - Brasov. Rezerva va fi Horea Abrudan. In cadrul aceleiasi etape a Ligii a doua, asistentul focsanean Luci Sirbu va fi la linie la partida dintre FC Brasov si FC Botosani, care va incepe la orele 11.00 si va fi transmisa in direct pe postul TV sport.ro. Ionica Serea a fost desemnat ca rezerva la partida din ultima etapa a Ligii intii dintre FC Vaslui si Rapid. Azi, Cristi Rusu va fi observator federal la partida din Liga a treia dintre CSM Rm. Sarat si Farul II Constanta. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.