Sport

Depindem de altii in lupta pentru locul doi

Dan Chiriac
6 mai 2008 574 vizualizări
Spune profesorul Viorel Ion u echipa de rugby U 19 se pregateste pentru semifinale u echipa U 16 ataca o medalie nationala in acest an

In ciuda victoriei obtinute cu 22 - 8 in fata celor de la CSS Unirea Iasi, echipa de rugby U 19 a Liceului cu Program Sportiv Focsani are putine sanse sa ocupe unul din primele doua locuri, care asigura disputarea semifinalei pe teren propriu. In acest moment, focsanenii se afla pe locul trei in clasament, dar mai au de disputat doua partide decisive cu Colegiul Aurel Vlaicu - locul 4 si Cleopatra Mamaia - locul 1. "Am jucat slab cu Poli Iasi, duminica. Elevii mei nu s-au concentrat si au facut un meci foarte prost. Trebuie sa se concentreze pentru a juca altfel in restanta de miercuri, de la orele 13.00, din deplasare, cu Colegiul Aurel Vlaicu. Pentru a putea spera la locul doi avem nevoie de victorie in acest meci, dar si in deplasarile de la Cleopatra Mamaia si LPS Constanta din 18 si 25 mai. Chiar si cu trei victorii, pentru a ocupa locul doi, avem nevoie de ajutorul celor de la Aurel Vlaicu care trebuie sa invinga pe Metrorex. Daca nu va fi sa jucam semifinala la Focsani, trebuie sa ne luptam pentru locul trei, care asigura in semifinale un adversar mai slab. Avem mai multe sanse sa batem Metrorexul decit Cleopatra Mamaia", ne-a spus antrenorul Viorel Ion. Tot duminica, in cadrul Superligii Nationale, echipa de rugby U 18 LPS Focsani a trecut cu 11 - 3 de Poli Iasi, dupa o partida dominata de elevii lui Viorel Ion. Echipa U 16 a reusit calificarea in sferturile de finala a campionatului national. LPS Focsani, care functioneaza sub forma unui centru de excelenta, a invins si in partida retur, disputata in Capitala. LPS Focsani a ainvins cu 26 - 0 pe Olimpia Bucuresti, dupa ce cistigase si la Focsani cu 65 - 0. Astazi, va avea loc la sediul Federatiei Romane de Rugby tragerea la sorti a meciurilor din sferturile de finala. LPS Focsani are ca obiectiv in acest an obtinerea unei medalii. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.