Sport

Tripletele merg la nationale

Dan Chiriac
8 apr 2008 1386 vizualizări
Cele trei gimnaste gemene componente ale echipei de gimnastica CSG Focsani vor participa la sfirsitul acestei saptamini la finala pe tara a campionatelor nationale rezevrate Cluburilor Sportive Scolare.

Malina, Irina si Alina Postolache concureaza la campionatele nationale ale cluburilor sportive scolare

Malina, Irina si Alina Postolache practica gimnastica sub indrumarea profesoarelor din Focsani, si vor lua parte la prima competitie oficiala, atingind virsta minima de participare la concursuri. Competitia va incepe joi la Buzau, iar CSS Gimnastica Focsani va participa cu doua echipe la categoria I si trei fete la nivelul III. Totodata, la competitia de la Buzau, antrenoarea Adriana Lescovar va fi arbitru. La inceputul lunii mai, gimnastele de la CSSG Focsani vor lua parte la o competitie de pregatire, la Birlad, pentru ca in perioada 22-25 mai sa aiba loc la Bacau campionatul national pentru copii. De asemenea, in sala de Gimnastica din Focsani va fi organizat Memorialul "Sergiu Popa", o competitie organizata in memoria fostul antrenor Sergiu Popa, decedat in urma cu doi ani.


Sperante pentru olimpiada


Antrenoarea CSS Gimnastica Focsani, Adriana Lescovar, a comentat si evolutia gimnastelor romane la recent incheiatele europene din Franta. "Este un reuzltat bun obtinut de fete, la seniori si la juniori. Poate mai putin imbucurator este locul patru obtinut la junioare. Sint de remarcat medaliile obtinute de Stela Nistor si Sanda Izbasa, in conditiile in care acestea au fost accidentate si nu se stia daca vor putea concura la europene. Cred ca vom face o figura frumoasa in China, la Olimpiada. Nu trebuie insa sa uitam ca acolo va fi echipa Chinei, care este acasa si a pregatit deja doua formatii pentru aceasta competitie, din care vor fi alese cele mai in forma gimnaste. Si nationala Statelor Unite este foarte puternica, dar cred ca putem obtine rezultate bune la Beijing", a spus antrenoarea emerita Adriana Lescovar. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.