Sport

Armata, mai buna ca Jandarmeria

Dan Chiriac
2 apr 2008 1001 vizualizări
Echipa Armatei a invins in competitia organizata la baza sportiva Dagemar si desfasurata sub denumirea de "Cupa Jandarmeriei". In finala mare, echipa Armatei a invins cu scorul de 8 - 4 pe cea a Inspectoratului Judetean de Jandarmi.

Cu mai multi componenti ai echipei de Liga a patra Steaua Focsani, "militarii" au dominat jocul de la un capat la altul, nelasind nici o sansa echipei organizatoare. De altfel, diferenta pe tabela de marcaj nu a scazut sub doua goluri. Eroul finalei a fost Morosanu, care a punctat de patru ori. In finala mica a competitiei, selectionata presei a pierdut in fata Penitenciarului, formatie care i-a avut in componenta, printre altii, pe Vasile Burga, Malinas, Ion Dogaru sau Sandu "Careca". La final a fost 12-7, dupa ce la pauza diferenta a fost de doar trei goluri, 6 - 3. In rindurile selectionatei presei, care s-a clasat in final pe locul patru, au evoluat Bogdan Iaru, Dan Nicolau, Viorel Paizan, Dan Chiriac, Ionut Ungureanu, Doru Ungureanu, George Dumitru, Dan Belea, Cornel Gheoca, Radu Marius, Nicu Negoita si Vali Dascalu. (Dan CHIRIAC)


Rezultate etapa 24.03.2008


1. I.P.J. Vrancea - Penitenciarul de Maxima Siguranta - 0-3

2. A.S Steaua - I.S.U. Vrancea - 4-3

3. Echipa presei - Primaria Focsani - 9- 4

4. Prefectura Vrancea - I.J.J. Vrancea - 3 - 5


Meciuri etapa a II a 27.03.2008

1. Penitenciarul de Maxima Siguranta - A.S Steaua 4 - 9

2 . Echipa presei - I.J.J. Vrancea 4 - 13


Finala mica: Presa - Penitenciar 7 - 12

Finala: Armata - IJJ 8 - 4


Boxerii lupta la Buzau


Buzaul va fi gazda unui concurs inter-judetean de box, competitie ce se va desfasura la sfirsitul acestei saptamini. Evenimentul este organizat pentru cadeti si juniori si va aduna la start cei mai buni boxeri din Moldova la aceste categorii de virsta. Clubul Sportiv Unirea Focsani va fi reprezentat la aceasta competitie de sase sportivi, care vor incerca sa obtina rezultate cit mai bune si, de ce nu, un loc pe podium. (D. C.)


Sase medalii pentru judoka adjudeni


Sase judoka de la CSS Adjud au obtinut medalii la Memorialulul "Gall Iosif", care a avut loc la sfirsitul saptaminii trecute, la Miercurea Ciuc. Sportivii adjudeni, pregatiti de antrenorul Ionica Ciupitu, au participat la categoriile sperante si copii, la U 13 si U 15. La copii - U 15, sportivii adjudeni au obtinut o medalie de aur, doua de argint si una de bronz. Rezultatele obtinute au fost: 34 kg - Mihai Vasile - locul 2, 38 kg - Dan Marcu - locul 1, 55 kg - Armand Croitoru - locul 3, 66 kg - Octavian Ichim - locul 2. Pe echipe, adjudenii s-au clasat pe locul trei. La sperante - U13, sportivii de la CSS Adjud au obtinut urmatoarele rezultate: 27 kg - Andrei Florea - locul 5, 30 kg - Andrei Pavel - locul 5,34 kg - George Robu - locul 5, 38 kg - George Nedelcu - locul 2, 42 kg - Laurentiu Munteanu - locul 3, 46 kg - Ilie Coman - locul 5 si ^55 kg - Daniel Petrea - locul 5. Pe echipe adjudenii s-au clasat pe locul cinci. Antrenorul Ionica Ciupitu s-a declarat multumit de rezultate. "A fost o competitie reusita, organizata in memoria fostului meu prieten de la Miercurea Ciuc, Gall Iosif, care a plecat in Germania in 1982 si a murit inainte de Revolutie. Sint multumit de evolutia sportivilor mei si am mare incredere ca Daniel Petrea va ajunge un mare sportiv. Acesta promite foarte mult, avind la virsta sa 70 de kilograme. Si ceilalti sportivi au viitor frumos la clubul nostru", ne-a spus Ionica Ciupitu, antrenor la CSS Adjud. (Dan CHIRIAC)


Lupta pentru locul doi se duce in doi


u FC Botosani si Petrolul nu au obtinut licenta pentru Liga intii


Comisia de Licentiere din cadrul Federatiei Romane de Fotbal a primit pina pe data de 31 martie doar patru dosare de licentiere din partea echipelor din Liga a doua. Astfel, FC Brasov, CS Otopeni, Concordia Chiajna si Delta Tulcea si-au depus actele necesare pentru obtinerea licentei - conditie obligatorie pentru participarea in Liga intii. Fara acte depuse la timp, echipele FC Botosani si Petrolul Ploiesti nu au drept de promovare in primul esalon. In cazul in care una dintre cele doua echipe se va clasa pe locul secund, acesta nu va avea drept de promovare. Acelasi lucru s-a intimplat si sezonul trecut, cind Delta Tulcea a cistigat prima serie din Liga secunda, dar nu a avut drept de promovare din cauza nedepunerii actelor pentru licentiere. In aceste conditii, doar CS Otopeni si Concordia Chiajna se mai lupta pentru promovare de pe locul secund, iar FC Brasov nu mai poate pierde primul loc. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.