Sport

Baschetbalistii se pregatesc pentru turneele semifinale

Dan Chiriac
29 feb 2008 581 vizualizări
CS Olimp Focsani va juca la acest sfirsit de saptamina meciurile din cadrul ultimei etape a celei de-a doua faze.

Echipele de baschet de la Liceul cu Program Sportiv Focsani s-au calificat la turneele semifinale care vor avea loc in luna aprilie. Calificarile au fost obtinute chiar inainte de desfasurarea ultimelor partide. La sfirsitul saptaminii baschetbalistii vor juca acasa, cu Royal Calarasi, la U 14, tot acasa, cu Phonix Galati, la U 16 si in deplasare la Colegiul Aurel Vlaicu Bucuresti, la U 18. (Dan CHIRIAC)




Ultima etapa


U 14


Etapa 6A - 1 Martie

CSS Olimp A Focsani - CSM Royal Calarasi

CS Royal Fun Bucuresti - CSS nr3 Steaua Bucuresti

Etapa 6B - 2 Martie

CSS Olimp A Focsani - CSM Royal Calarasi

CS Royal Fun Bucuresti - CSS nr3 Steaua Bucuresti



U 16:


Etapa 6A - 1 Martie

CSS Olimp Focsani - CS Phoenix LPS Galati

CS Otopeni - CSS Unirea Iasi

Etapa 6B - 2 Martie

CSS Olimp Focsani - CS Phoenix LPS Galati

CS Otopeni - CSS Unirea Iasi



U 18


Etapa 6A - 1 Martie

CS Phoenix LPS Galati - CSS nr5 Bucuresti

Col AV Bucuresti - CSS Olimp Focsani

Etapa 6B - 2 Martie

CS Phoenix LPS Galati - CSS nr5 Bucuresti

Col AV Bucuresti - CSS Olimp Focsani


Trial pe Milcovul


Antrenorul Alin Samoila va organiza miine un trial pentru formarea selectionatei judetului pentru copii nascuti in anul 1994. La stadionul Milcovul sint asteptate toate echipele din judet. Sportivii trebuie sa se prezinte cu echipamentul necesar. Selectia incepe la orele 10.00 si va fi supervizata de antrenorul bacauan Nicolae Radu. (D. C.)



Rugbystii vad semifinala de cupa


Echipa de rugby U 19 de la LPS Focsani a efectuat un cantonament montan, la Izvorul Muresului. Pregatirea centralizata a avut loc in perioada 15 si 24 februarie, la Izvorul Muresului, acolo unde a efectuat cantonamentul si echipa de fotbal. La Izvorul Muresului au fost prezenti si cei mai buni jucatori de la echipa U 18. S-a lucrat pe un program 3/3/2, cu doua zile cu cite trei antrenamente pe zi si o zi cu doua antrenamente. Prima parte a cantonamentului a fost marcat de temperaturi foarte scazute, dar copiii au raspuns foarte bine. In cantonament, rugbyStii au gAsit timp sa se si distreze putin. Doi dintre componentii lotului si-au serbat ziua de nastere in cantonamentul de la Izvorul Muresului. Andrei Bunea a avut prilejul sa-si cinsteasca colegii chiar cu ocazia majoratului. Miine, rugbystii vor asista la meciul din cadrul semifinalei Cupei Rom=niei. Stadionul Tineretului din Focsani va fi gazda uneia dintre semifinalele Cupei Rom=niei la rugby. Partida dintre Dinamo si Farul Constanta se va juca la Focsani, asa cum a stabilit Federatia Romana de Rugby, de comun acord cu cele doua cluburi. Jocul va incepe la orele 13.00. Focsaniul a gazduit si anii trecuti meciuri din cadrul Cupei Rom=niei la rugby, ultimul meci jucat pe Tineretului fiind sfertul de anul trecut dintre Steaua si Farul. (Dan CHIRIAC)


inscrieri la Campionatul judetean de futsal


Asociatia Judeteana de Fotbal primeste inscrieri pentru campionatul judetean de futsal. Competitia este organizata la Sala Polivalenta, in colaborare cu Directia pentru Sport Vrancea. Se va juca dupa sistemul 4+1, iar taxa va fi platita, la fel ca si anul trecut, la masa oficiala, inainte de inceperea jocurilor. Anul trecut, cistigaoarea competitiei a fost Ichi Focsani, formata din fotbalisti de la Vulturul SLD Focsani. Aceasta echipa\ nu s-a inscris insa in Divizia B. (Dan CHIRIAC)


Arbitrii au discutat despre reluarea campionatului


Aseara a avut loc sedinta cu arbitrii vrinceni pentru stabilirea brigazilor care vor conduce partidele din prima etapa a returului. De asemenea, a fost discutata strategia pentru returul acestui campionat, care se anunta a fi disputat. Presedintele Asociatiei Judetene de Fotbal a atras atentia tuturor echipelor participante sa-si rezolve problemele cu vizele medicale si cele anuale, astfel incit toate meciurile sa poata avea loc. Arbitrii sint cei care vor trebui sa vada daca vizele echipelor sint in regula. (Dan CHIRIAC)


Programul primei etape:


Nationala Urechesti - Vointa Cirligele

AS FC Unirea Focsani - AS Tataranu

Victoria Bordeasca - FC Dumitresti

Vointa Sl. Ciorasti - Victoria Gologanu

ASA Steaua - Zorile Cotesti

Unirea Milcovul - CS Energia Vulturu


Grupa B


Chimica Mircesti - FC Panciu

Viticultorul Virtescoiu - Siretul Suraia

FCM Adjud - Trotusul Ruginesti

Unirea Bolotesti - Unirea Pufesti

Avintul Jaristea - Unirea Tifesti

Romstar Panciu - Vointa Odobesti

Viitorul Homocea va sta


Brigada vrinceana la Bacau



Partida dintre Aerostar Bacau si Bujorii Tg. Bujor, din cadrul primei etape a returului Ligii a treia, ce se va disputa azi de la orele 15.30 va fi condusa de o brigada vrinceana. Alin Samoila va fi ajutat de Florin Danciu si Luci Stanila, iar rezerva este Gica Mihai. Presedintele AJF Vrancea, Stan Gheorghiu, este observator la meciul din Liga a treia, Ceahlaul II - FCM Bacau, care are loc tot azi, de la aceiasi ora. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.