Sport

Sapte medalii pentru judoka vrinceni

Dan Chiriac
27 feb 2008 734 vizualizări
Sapte judoka vrinceni au obtinut medlaii la faza nationala U 17 ce a avut loc la sfirsitul saptaminii treucte la Baia Mare.

La categoria 55 de kg, Alexandru Munteanu, de la LPS Focsani, a terminat pe primul loc, obtinind medalia de aur. Cu argint s-au intors la Focsani Danut Moisa - 90 kg si Bogdan Badiu ^90 Kg, ambii legitimati la LPS Focsani. Sportivii vrinceni au obtinut si patru medalii de bronz prin Sorina Turcanu - 57 k g - LPS Focsani, Simona Zamfir - 44 kg - CS Unirea Focsani, Cristian Saniuta, 90 kg - CS Unirea Focsani si Bianca Cazan - 63 kg - CSS Adjud. Judoka vrinceni vor participa saptamina aceast la un turneu in Ungaria. (Dan CHIRIAC)


Campion si vicecampion national la juniori

Alin Iliev, cu dubla legitimare la LPS - CSM 2007 Focsani, a obtinut doua medalii la campionatele nationale de atletism, juniori III, care au avut loc la sfirsitul saptaminii trecute la Bucuresti.

Alin Iliev a obtinut primul loc in proba de 800 de metri

In proba de 800 de metri, Alin Iliev a obtinut primul loc cu un timp de 2.01.78, in timp ce in proba de 1.500 de metri acesta s-a clasat al doilea. La nationalele de la Bucuresti, Focsaniul a fost reprezentat de alti cinci sportivi. "Alin Iliev este o mare speranta a atletismului romanesc", a spus Gicu Alexandrescu, antrenorul sportivului focsanean. Performanta sportivului focsanean vine in ciuda conditiilor foarte grele de pregatire pe care atletii focsaneni le au in acest moment. Cum pista de pe stadionul "Tineretului" este total improprie, iar cea de pe Milcovul aproape ca a disparut, atletii se antreneaza pe unde apuca. "Anul trecut, Alin Iliev a facut periostita datorita conditiilor de antrenament. Asta pentru ca s-a antrenat pe sosea, pe la Golesti sau Petresti. Aceste rezultate foarte bune obtinute la Bucuresti vin si ca urmare a sprijinului acordat de directorul Liceului cu Program Sportiv Focsani, Mihai Petrut, care a sustinut cantonamentele efectuate de sportiv in lunile decembrie, ianuarie si februarie", a spus Gicu Alecsandrescu. Pe 8 martie, la sala de atletism din Complexul Sportiv Milcovul, va fi organizata o competitie rezervata copiilor. Totodata, atletismul vrincean se poate mindri cu rezultatul obtinut de sportivul adjudean Ionel Zaizan, care a obtinut calificarea la Jocurile Olimpice. Acesta nu mai reprezinta clubul din Adjud, fiind legitimat in prezent la CS Bacau. (Dan CHIRIAC)


nfringere la scor, la Iasi


Echipa de handbal juniori I a Liceului cu Program Sportiv a disputat o noua partida in cadrul campionatului national. Sportivii antrenati de profesorul Florin Dragan au jucat in deplasare, in compania uneia dintre fruntasele seriei, formatia LPS Iasi. Iesenii au invins cu 41- 27. Focsanenii se afla pe locul sase in clasament, in lupta cu formatia LPS Suceava pentru locul cinci. (Dan CHIRIAC)


Baschetbalistii s-au calificat la turneele semifinale


Echipele de baschet de la Liceul cu Program Sportiv Focsani s-au calificat la turneele semifinale care vor avea loc in luna aprilie. Calificarile au fost obtinute chiar inainte de desfasurarea ultimelor partide. La sfirsitul saptaminii trecute, baschetbalistii de la U 14 au invins fara drept de apel, la diferente de 40 si 70 de puncte, pe cei de la Royal Fun Bucuresti. La U 16, focsanenii au cistigat ambele dispute de pe teren propriu cu CS Otopeni, in timp ce juniorii mari au impartit victoriile in meciurile jucate in capitala. (Dan CHIRIAC)


Rezultate:


U 16

CSS Olimp Focsani - CS Otopeni 86 - 68

CSS Olimp Focsani - CS Otopeni 79 -60


U 18

CSS nr5 Bucuresti - CSS Olimp Focsani 53-52

CSS nr5 Bucuresti - CSS Olimp Focsani 58-69


Ultima etapa


U 14


Etapa 6A - 1 Martie

CSS Olimp A Focsani - CSM Royal Calarasi

CS Royal Fun Bucuresti - CSS nr3 Steaua Bucuresti

Etapa 6B - 2 Martie

CSS Olimp A Focsani - CSM Royal Calarasi

CS Royal Fun Bucuresti - CSS nr3 Steaua Bucuresti



U 16:


Etapa 6A - 1 Martie

CSS Olimp Focsani - CS Phoenix LPS Galati

CS Otopeni - CSS Unirea Iasi

Etapa 6B - 2 Martie

CSS Olimp Focsani - CS Phoenix LPS Galati

CS Otopeni - CSS Unirea Iasi



U 18


Etapa 6A - 1 Martie

CS Phoenix LPS Galati - CSS nr5 Bucuresti

Col AV Bucuresti - CSS Olimp Focsani

Etapa 6B - 2 Martie

CS Phoenix LPS Galati - CSS nr5 Bucuresti

Col AV Bucuresti - CSS Olimp Focsani




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.