Sport

Recital de goluri

Dan Chiriac
25 feb 2008 690 vizualizări
CSM Focsani a cistigat fara dubii meciul disputat simbata dimineata in fata ultimei clasate din seria a doua a Diviziei C. Adversara a fost aleasa astfel incit sa se evite eventualele accidentari

CSM Focsani - Abatorul Slobozia 8 - 0 (4 - 0), intr-o partida de verificare

De altfel, Gica Mihali anuntase initial ca nu va mai juca nici o partida de verificare, dar ulterior s-a razgindit pentru a putea sa-si mai vada inca o data jucatorii la lucru. Meciul a inceput cu golul lui Riscu din minutul 12, urmat de ocaziile lui Curteanu, care a incercat sa-l lobeze pe portarul advers si a lui Bucataru, care a ratat cu capul, de la sase metri. Acelasi Bucataru avea sa duca scorul la 3 - 0, dupa un sut de la marginea careului si un penalty scos de Riscu. Inainte de pauza, Rosu a marcat primul sau gol sub tricoul CSM-ului, reluind in plasa de la sase metri. Acelasi Rosu putea marca golul cinci, lucru pe care l-a facut insa Riscu in minutul 56. Dupa ce Mihali a schimbat intreaga echipa, in minutul 62, Bettiche si Covaci au marcat pentru 7 - 0, aceiasi doi jucatori ratind alte situatii favorabile in fata portii adverse. Francezul Bettiche a reusit sa inchida tabela dupa o cursa pornita din propriul teren. La final, lumea a fost multumita pentru golurile multe vazute, desi adversarul nu a fost unul de invidiat. (Dan CHIRIAC)


Isac a jucat titular


Fundasul Stelian Isac este solutia gasita de conducerea clubului pentru postul de fundas stinga. Fostul jucator al celor de la FCM Bacau s-a inteles cu CSM Focsani si va juca in retur pentru CSM. Jucatorul este din Panciu si a jucat la Bacau, in prima liga. In acest fel, postul pe care conducerea il considera cel mai deficitar a fost acoperit. (D. C.)


Au primit ceva bani



Dupa terminarea partidei, jucatorii au primit bani din partea conducerii. Fotbalistii trebuiau sa ia banii inca de pe 15 februarie, dar din cauza problemelor financiare acest lucru s-a intimplat abia simbata. "Am dat o parte din bani, nicidecum cit trebuia sa dam. Avem inca mari probleme financiare si nu stiu cum o sa o scoatem la capat", a spus Dan Dumitru, inca presedintele Consiliului de Administratie al CSM Focsani. (D. C.)


A venit un chilian


Presedintele executiv al CSM Focsani, Emil Crihana, a reusit sa aduca la echipa un jucator din Chile. Ramon Parra joaca mijlocas ofensiv si ar putea fi o solutie pentru jocul echipei. Acesta a ajuns simbata seara la Bucuresti, dupa multe ore de zbor si trei escale. De la aeroport, acesta a fost preluat de Emil Crihana si adus la Focsani. (D. C.)


Budur a plecat, Rosu si Konate ramin


Portarul Iulian Budur, venit de la Dunarea Galati, a plecat acasa dupa ce a avut pretentii financiare exagerate. In schimb, celelalte doua achizitii ale echipei, Costel Rosu si francezul Mohamed Konate, ramin la echipa, ambii avind evolutii in nota echipei in jocul de simbata. (D. C.)


Simbata, la Modelu


CSM Focsani va debuta in noul campionat simbata, cind va evolua in deplasare cu Prefab Modelu. Pentru acest meci Mihali nu-i va avea la dispozitie pe Gurguiatu si Bettiche, ambii find accidentati. De altfel, in ultimele partide de pregatire Mihali a incercat mai multe solutii pentru a vedea formula ideala pentru jocul de la Modelu. (D. C.)


CASETA


CSM Focsani - Abatorul Slobozia 8 - 0 (4 - 0)

Au arbitrat: Marius Martis - George Dumitru, Dorinel Meirosu.

Au amrcat: Riscu 12, 56, Bucataru 33, 38 - penalty, Rosu 44, Bettiche 70, 81 si Covaci 71.

CSM Focsani: Ivanciu - Dumitriu, Toader, Ionescu, Isac - Iurisniti, Curteanu, Rosu, Dantes - Bucataru, Riscu. Au mai jucat: Petre, Craciun, Covaci, Constantinescu, Patrascu, Sararu, Bettiche, Nistoroiu, Caluda, Konate si Feraru.

Antrenori: Gica Mihali si Aurel Pastia

Abatorul: Petre - Croitoru, Stanciu, Milea, Matache - Balta, Prunaru, Nohai, Tintatreanu - Bunea si Stoian. Au mai jucat: Stoica si Samargiu.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.