Sport

Majorat in cantonament

Dan Chiriac
22 feb 2008 545 vizualizări
Pregatirea centralizata are loc in perioada 15 si 24 februarie, la Izvorul Muresului, acolo unde a efectuat cantonamentul si echipa de fotbal. Rugbystii sint cazati la aceasi vila din Compelxul Sportiv National ca si echipa de fotbal.

Unul dintre rugbystii de la LPS a implinit virsta de 18 ani in cantonament

Echipa U 19 de la LPS Focsani efectueaza in aceste zile un cantonament montan, la Izvorul Muresului. Rugbystii alearga in fiecare zi pe pantele din statiunea harghiteana. La Izvorul Muresului sint prezenti si cei mai buni jucatori de la echipa U 18. "Lucram pe un program 3/3//2 cu doua zile cu cite trei antrenamente pe zi si o zi cu doua antrenamente. Prima parte a cantonamentului a fost marcat de temperaturi foarte scazute, dar copii au raspuns foarte bine. Le-am spus tot timpul copiilor ca atunci cind le este greu sa se gindeasca la partidele pe care le vom disputa in retur, la Bucuresti. Acum vremea e frumoasa. Dimineata facem doua antrenamente de anduranta, iar dupa-amiaza lucram tehnico-tactic. Conditiile pe care le avem aici sint foarte bune, Vila Crisan se prezinta in conditii optime, iar mincarea a fost destula, baietii neavind nevoie de supliment de mincare", a spus profesorul Viorel Ion, antrenorul echipei LPS Focsani. Rugbystii au gasit timp sa se si distreze putin in cantonament. Doi dintre componentii lotului si-au serbat ziua de nastere in cantonamentul de la Izvorul Muresului. Andrei Bunea a avut prilejul sa-si cinteasca colegii chiar cu ocazia majoratului. (Dan CHIRIAC)


Handbalistii scolari isi desemneaza cistigatorii


Olimpiada Sportului Scolar isi va desemna la acest sfirsit de saptamina cistigatorii la handbal. Faza finala a competitiei va avea loc la Adjud, acolo unde se vor intrece cistigatoarele fazelor zonale, care au avut loc la sfirsitul anului trecut. Vor fi desemnate cistigatoarele in competitiile masculine si feminine, atit la ciclul primar cit si la cel gimnazial. Competitia va fi organizata in colaborare cu Directia pentru Sport Vrancea care va oferi si premii echipelor invingatoare. (D. CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.