Sport

Rugbistii s-au relaxat

Dan Chiriac
10 dec 2007 494 vizualizări
Dupa partida de miercuri, cu formatia Cleopatra Mamaia, disputata pe o vreme ciineasca, cu ploaie torentiala si vint puternic, rugbistii de la Liceul cu Program Sportiv Focsani s-au relaxat producind nemultumirea antrenorului Viorel Ion.

Doar 36 - 7 cu Gens Cluj

La U 19, LPS Focsani a invins pe Gens Cluj cu 36 - 7 (19 - 0), iar la U 18, partida s-a incheiat nedecis 5 - 5 (0 - 0). "Le-am spus inca de vineri sa nu se relaxeze si sa trateze meciul asa cum se cuvine. Numai ca ei s-au deconcentrat si au jucat slab. Desi am invins si am luat punctul bonus, prin marcarea celor sase eseuri, nu sint multumit de jocul lor. La U 18, trebuie sa cautam jucatori. Cei pe care ii avem au dat dovada de o lipsa totala de profesionalism. Nu au fost in stare sa joace nimic acasa cu o echipa de batut", a tunat profesorul Viorel Ion la adresa jucatorilor sai. LPS Focsani a intrat in vacanta dupa ce adversara sa din ultima etapa din aceasta iarna are prea multi indisponibili. Din cauza problemelor medicale acuzate de echipa Dunarea Galati, jocul din etapa a doua a returului se va disputa la primavara. Rugbistii focsaneni vor relua campionatul in luna martie. (Dan CHIRIAC)


SMS Sportiv


Inscrieri pentru Cupa Vrancei


Asociatia Judeteana de Fotbal Vrancea primeste inscrieri pentru Cupa Vrancei la minifotbal, competitie traditionala care a aliniat la start, an de an, zeci de echipe din judet. Competitia, ce va avea loc la Sala Polivalenta, va debuta pe data de 7 ianuarie, pina atunci AJF primind inscrieri si urmind a stabili programul competitiei in urma unei sedinte cu delegatii ce va avea loc la o data ulteriora. (D. C.)


Victorie in fata francezilor


Doi rugbisti focsaneni au jucat in selectionata Bucurestiului, care simbata a invins cu 19 - 17 in Chalenge Cup echipa franceza Mountainban. Antrenorii selectionatei Capitalei l-au desemnat capitan de echipa pe gugesteanul Costica Mersoiu. De asemenea, Stefan Ciuntu, format ca jucator la Liceul cu Program Sportiv Focsani, a jucat 80 de minute in aceasta partida. Ciuntu a ratat in debutul partidei deschiderea scorului, fiind la un pas de a puncta.(Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.