Sport

Focsaniul se pregateste pentru meciul cu Iasiul

Dan Chiriac
7 dec 2007 498 vizualizări
Echipa de handbal CSM Focsani a intrat in linie dreapta pentru partida cu Politehnica Iasi, care va avea loc duminica, de la orele 11.00, la Sala Polivalenta.

Echipa de handbal va da batalia pentru locul doi la Polivalenta

Focsanenii s-au intors victoriosi de la Piatra Neamt, unde au cistigat cu 35 - 29 (15 - 13) jocul disputat in compania echipei locale LPS Piatra Neamt. Jocul dur al gazdelor a facut ca focsaneanul Vasilache sa iasa de pe teren in minutul sapte cu fractura de piramida nazala, acesta devenind indisponibil pentru derby-ul de duminica cu Poli Iasi. "La meciul de la Piatra Neamt am platit din nou un pret mare pentru victoria obtinuta. Accidentarea lui Vasilache, care a fost transportat la spital, nu ne pica deloc bine inainte de meciul cu Iasiul, tinind cont de faptul ca acesta era un om din primii sapte. Am dominat intreaga partida, am condus tot timpul, gazdele apropiindu-se la cel mult un gol-doua diferenta. Arbitrii au incercat sa ne reduca numarul de jucatori de pe teren, dar la final s-a vazut cine a fost echipa mai buna. Partida cu Poli Iasi o asteptam cu optimism si sint convins ca vom continua seria meciurilor bune si vom obtine un rezultat favorabil pentru ca baietii manifesta o atitudine foarte serioasa, pozitiva", ne-a spus antrenorul Lucian Tucan. CSM Focsani a jucat cu urmatoarea formatie: Ciubotaru, Rusu, Closca - portari si Negrea, Popa, Vasilache, Ghoerghe, Neata, Stan, Constantin, Anca, Maftei, Vasile si Costache. Golurile focsanenilor au fost marcate de Stan 12, Maftei 7, Constantin 6, Negrea 4, Costache 3, Popa 2 si Vasilache 1. Poli Iasi a pierdut categoric derby-ul disputat joi seara cu Universitatea Galati. 40-27 pentru galateni a fost scorul final care a surpins pe toata lumea. (Dan CHIRIAC)


Rezultatele etapei a 13-a:


HC Vaslui - CSS Bacau 36 - 31

Politehnica Iasi - Universitatea Galati 27 - 40

LPS Piatra Neamt - CSM Focsani 29 - 35

CSU Neptun Constanta a stat



Clasament 13


1. Univ. Galati 20p 403-295

2. Poli Iasi 16p 383-335

3. CSM Focsani 16p 314-271

4. HC Vaslui 11p 357 - 362

5. LPS PiatraN 6p 395-421

6. CS Neptun 6p 325-421

7. CSS Bacau 3p 299-372


Etapa a 7-a (duminica, 9 decembrie)


CSM Focsani - Politehnica Iasi

Universitatea Galati - HC Vaslui

CSS Bacau - CSU Neptun Constanta

LPS Piatra Neamt va sta


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.