Sport

Handbaliştii merg după trei puncte

Dan Chiriac
28 apr 2017 472 vizualizări
CSM Făgăraş - CSM 2007 Focşani, sâmbătă, ora 18.00, în play-out-ul ligii naţionale

Echipa de handbal CSM Focşani 2007 va disputa sâmbătă un meci foarte important în play-out-ul ligii naţionale. Focşănenii vor întâlni de la ora 18.00, în deplasare, pe CSM Făgăraş , o contracandidată la evitarea retrogradării din ligă. Focşănenii vin după două înfrângeri consecutive, iar un succes la Făgăraş pare obligatoriu.  Focşănenii au nevoie de cele trei puncte pentru a nu pierde contactul cu formaţia suceveană în lupta pentru locurile 9 şi 10. În acest campionat,  elevii lui Viorel Ciubotaru au reuşit să se impună de două ori în faţa adversarilor din Braşov. În prima etapă din turneul de salvare, CSM 2007 a învins pe teren propriu cu 25-21 pe CSM Satu Mare, dar apoi au urmat două înfrângeri cu CSU suceava şi Steaua. . În clasament, CSM Focşani 2007 are 19 puncte, pe locul trei după Steaua 27 puncte şi CSU Suceava 24p. CSM Făgăraş  are 10 p, iar CSM Satu Mare 1p. Tot sâmbătă se mai dispută partida  CSM Satu Mare – CSU Suceava. Partida va începe la ora 17.00. La partida de la Făgăraş şi-a anunţat prezenţa şi fanii focşăneni. Cîteva zeci de microbişti îşi vor susţine favoriţii.  (Dan CHIRIAC)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.