Sport

Două clasări pe podium în Spania pentru Maria Ciubotaru

Dan Chiriac
5 apr 2017 1496 vizualizări
În ambele concursuri s-a clasat la final pe locul al treilea, după ce a câștigat meciurile din finala mică

 

VIDEO preluat de pe contul de facebook Bucuroiu Razvan

Maria Daciana Ciubotaru, jucătoarea de tenis legitimată la CSM Focșani 2007 a participat la ”Ten-Pro Global Junior Tour” de la  Movistar, în Insula Mallorca în Spania. Sportiva pregătită de Răzvan Bucuroiu a încheiat turneul cu un succes remarcabil. Micuța  tenismenă focşăneanca a jucat, în turneul organizat de Academia de tenis a marelui campion spaniel Rafa Nadal, la două categorii de vârstă: 12 ani și 13 ani. În ambele concursuri s-a clasat la final pe locul al treilea, după ce a câștigat meciurile din finala mică. Maria-Daciana Ciubotaru a evoluat la 12 ani într-o grupă cu Ons Boubaker, din Maroc, Aurelia Denisova, din Austria și Emma Timm Neergaard, din Norvegia,  pe care a câștigat-o cu trei victorii din trei partide: 6-2, 6-1 cu Ons Boubaker, 6-1, 6-1 cu Emma Timm Neergaard și 6-0, 6-0 cu Aurelia Denisova. În turul următor, Maria a jucat cu Valeria Maija Kargina, din Austria, în fața căreia a cedat cu 5-7, 2-6 iar în meciul pentru locurile 3-4 a trecut cu 6-2, 6-2 de Briana-Maria Spătaru, din România. La 13 ani, Maria a întrecut cu 6-2, 6-2 pe canadianca Victoria Linkovski, cu 6-0, 6-0 pe austriaca Patricia Ungure Rogozoveca, a fost depășită cu 6-1, 6-0 de Gloria Alogo Piqueras din Spania iar în partida pentru locurile 3-4 s-a impus cu 6-0, 6-0 în fața Ailinei Maeder, din Elveția. “În concursurile de la Ten-Pro Global Junior Tour, Maria-Daciana Ciubotaru, sportivă de 12 ani a jucat 9 partide, a câștigat 7 și a pierdut două. S-a impus în 14 seturi și a fost întrecută în 4, iar la game-uri a avut un scor de 92-40”, se arată într-un comunicat al clubului municipalităţii CSM 2007 Focşani, acolo unde este legitimată sportiva. (D.C.).

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.