Sport

Voleibalistele merg la turneul de baraj pentru liga naţională

Dan Chiriac
3 apr 2017 906 vizualizări
CSM 2007 - Colegiul Tehnic Mihai I 3-0 , în meciul final la turneul play-off

Echipa de volei CSM 2007 s-a calificat în turneul de baraj pentru promovare în liga naţională. În zilele de 31 martie, 1 şi 2 aprilie, la Focşani, în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv, au avut loc meciurile din etapa a II-a a play-off-ului seriei Est a Campionatului Naţional de Volei, Divizia A2. Au participat echipele Rapid Bucureşti, Transilvania Braşov, CTF Mihai I Bucureşti şi CSM Focşani 2007. În meciul decisiv, jucat duminică, CSM Focşani 2007 a trecut cu scorul de 3-0 de formaţia Colegiului Mihai Bucureşti. Focşănencele aveau nevoie de două seturi pentru a fi sigure de calificare. Asta după ce Rapidul şi-a respectat statul de favorită şi a învins cu 3-1 pe Transilvania Braşov. Rapid a câştigat ultimul set cu un incredibil 25-3. În aceste condiţii, elevele antrenorului Marian Rădulescu aveau nevoie de doar două seturi pentru a fi sigure de calificare. Le-au obţinut cu 25-15 şi 25-17. Nu au făcut însă concesii şi s-au impus la final cu scorul de 3-0. Formaţia CSM Focşani 2007  a început turneul cu meciul decisiv pentru ocuparea poziţiei secunde în clasament. Cum Rapid este de departe cea mai puternică echipă a seriei, CSM 2007 şi Transilvania Braşov luptau pentru locul secund ce asigură prezenţa la barajul de promovare. CSM 2007 a învins formaţia braşoveană cu scorul de 3-1. CSM 207 şi Rapid vor participa la barajul de promovare în liga naţională. Acolo, misiunea va fi foarte grea, în condiţiile în care formaţiile din Cluj şi Timişoara au loturi foarte puternice şi au anunţat că doresc să promoveze în liga întâi. Formaţia CSM Focşani ce a obţinut această performanţă este următoarea: Romina Coman, Mihaela Taşkiran, Ana Maria Cimpoeşu, Bianca Rusu, Camelia Lăzăroiu, Delia Lăzăroiu, Diana Georgescu, Livia Lupoae, Lavinia Ifrim. Antrenor este Marian Rădulescu. (D.C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.