Sport

Viorel Paizan se reîntoarce în selecţionata presei sportive

Dan Chiriac
24 nov 2016 1278 vizualizări
Acesta va evolua cateva minute în partida cu echipa de old-boys a poliţiei vrancene

Vineri şi luni, la baza sportivă “La castel” din Focşani au loc finalele tradiţionalului turneu de fotbal organizat de poliţia vranceană cu ocazia zilei naţionale. Vineri, de la ora 14.00, au loc cele două semifinale ce vor opune echipe IPJ  - Secţia Goleşti/Coteşti şi IPJ 2 – Poliţia Panciu. Luni, tot de la ora 14.00 au loc cele două finale. Între cele două partide va avea loc tradiţionalul meci între selecţionata presei sportive şi selecţionata de old-boys a poliţiei condusă de Enache Manolache. Meciul va reprezenta revenirea pe terenul de joc, chiar şi doar pentru cateva minute, a lui Viorel Paizan. Căpitanul  echipei presei se întoarce pe teren după accidentul vascular suferit la începutul acestui an. De altfel, în luna martie, la precedentul meci, selecţionata presei sportive din Vrancea a iniţiat o acţiune pentru a-l susţine moral pe profesorul de educaţie fizică şi sport Viorel Paizan, unul dintre componenţii de bază ai echipei şi cel care i-a unit pe jurnaliştii sportivi într-o echipă în urmă cu mai bine de 15 ani. La meciul pe care echipa presei l-a susţinut în compania formaţiei de old-boys a Poliţiei vrâncene, jucătorii au apărut pe teren cu tricouri cu poza lui Viorel Paizan şi mesajul “Alături de Viorel Paizan!”. Pe spatele tricourilor era poza echipei presei sportive din care a făcut parte timp de 15 ani şi Viorel Paizan. Echipa presei a desfăşurat şi un banner cu mesajul “Te aşteptăm din nou în echipă, CĂPITANE!”. Selecţionata presei sportive a dorit în acest fel să fie alături de Viorel Paizan, după accidentul vascular suferit pe 24 ianuarie. Acţiunea sportivă a avut loc cu sprijinul firmei Admedia Consulta Coteşti.  (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.