Sport

Finalistă în Marele Ducat

Ziarul de Vrancea
21 oct 2016 919 vizualizări
Monica Niculescu a învins-o şi pe Kiki Bertens şi s-a calificat în finala de la Luxembourg

După ce s-a calificat în penultimul act al turneului de la Luxemburg prin abandonul Carolinei Wozniacki, Monica Niculescu (50 WTA) a ajuns şi în ultimul act, dispunand cu 6-3, 6-3 de a treia favorită, olandeza Kiki Bertens (23). Caracteristic pentru Monica este maniera în care şi-a adjudecat primul set, caştigand cinci game-uri consecutive de la 1-3. Cealaltă semifinală a turneului din Marele Ducat s-a disputat aseară între Petra Kvitova (Cehia, 11) şi revelaţia turneului, Lauren Davis (SUA, 85), care a trecut în sferturi de germana Andrea Petkovic (Germania) cu 2-6, 7-5, 6-2. Monica s-a calificat în semifinale şi la dublu, împreună cu compatrioata sa Patricia Ţig. Cele două au învins, în sferturi, cu 6-1, 6-4 cuplul american Ashley Weinhold/Caitlin Whoriskey şi au susţinut semifinala cu perechea britanică Jocelyn Rae şi Anna Smith, victorioasă cu 6-1, 6-4 în faţa echipei Viktorija Golubic /Nicole Melichar (Elveţia / SUA).
* Svetlana Kuzneţova a mai trecut un hop spre Turneul Campioanelor de la Singapore, învingand în semifinala Kremlin Cup de la Moscova, cu 6-1, 6-7, 6-4 pe ucraineanca Elina Svitolina. În finală, Kuzneţova o va întani pe australianca de origine rusă, Daria Gavrilova, care a trecut cu 7-5, 6-2 de germana Julia Görges.
* Elena Gabriela Ruse (334 WTA) s-a calificat, ieri, în finala turneului ITF de la Joue-Les-Tours (Franţa), dotat cu premii în valoare totală de 50.000 de dolari.Ruse a învins-o în semifinale, cu scorul de 6-2, 6-3, pe sportiva letonă Diana Marcinkevica (372 WTA), în 58 de minute. În finală, romanca o va întalni pe jucătoarea belgiană  de origine ucraineană, Maryna Zanevska (153 WTA), care a depăşit-o cu 6-1, 6-0 pe olandeza Lesley Kerkhove.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.