Sport

Derby-ul rundei se joacă la Sala Polivalentă

Dan Chiriac
13 sep 2016 1154 vizualizări
CSM Focşani 2007 - Potaissa Turda, miercuri, de la ora 18.30, în liga naţională de handbal u intrarea la meci va costa 5 lei u cei interesaţi pot cumpăra abonamente pentru tot campionatul, la preţul de 70 de lei

Echipa de handbal CSM Focşani 2007 va disputa miercuri partida din cadrul etapei a treia a ligii naţionale de handbal. Focşănenii se află pe locul trei după desfăşurarea a două runde, în timp ce turdenii se află o poziţie mai jos în clasament, după ce au pierdut runda trecută derby-ul cu Dinamo. În aceste condiţii, partida de miercuri de la Sala Polivalentă se anunţă foarte disputată. În această vară, cele două ehcipe s-au întalnit într-o partidă de pregătire caştigată de elevii lui Viorel Ciubotaru. Gazdele îşi doresc în partida de miercuri sear a să repete succesul şi să rămană pe podium în Liga naţională de handbal. Sezonul trecut, turdenii au caştigat la mare luptă partida de la Focşani, dar datele problemei stau cu totul altfel în acest sezon. Lotul echipei focşănene este mult schimbat faţă de sezonul precedent şi va fi greu ca cineva să plece cu puncte de pe terenul CSM-ului. Partida de miercuri are loc în Sala Sporturilor şi va fi arbitrată de cuplul  Radu Iliescu/Doru Manea, din Bucureşti iar observator va fi Daniel Statoiu, din Vîlcea. Lotul echipei focşănene îi curprinde pe următorii: Marocico, Cloşcă, Rusu – portari, Ragea, Cadar, Gramatic, Gheorghe, Miroiu, Popa, Ţuţu, Mocanu, Raţă , Enache, Eros, Răpciugă, Năstăsie. Intrarea la meciul de miercuri costă 5 lei. Fanii îşi pot achiziţiona şi abonamente pentru toate partidele din campionat, inclusiv pentru jocurile din play-off sau play-out, dar şi pentru jocurile din Cupa Romaniei, la preţul de 70 de lei. Copiii sub 15 ani au intrarea gratuită la Sala Polivalentă. Conducerea clubului focşănean a lansat o invitaţie către fani şi aşteaptă ca tribunele Polivalentei să se umple din nou la partida cu Potaissa Turda. Focşănenii vor juca în etapa a patra în deplasare cu CSM Bucureşti, vicecampioana Romaniei din sezonul precedent. Luni seara, bucureştenii au pierdut jocul din etapa a treia cu Dinamo. Astfel, la ora meciului cu Focşaniul, aceştia se vor afla pe o poziţie inferioară în clasament faţă de formaţia pregătită de Viorel Ciubotaru. Meciul dintre CSM Bucureşti şi CSM Focşani se va desfăşura lunea viitoare, de la ora 17.30, în Sala Rapid. Partida va fi televizată în direct de posturile digisport şi dolcesport.  (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.