Sport

Prosport a obţinut locul 1 la Cupa Iomy Vatra Dornei

Dan Chiriac
5 iul 2016 839 vizualizări
Finala turneului a fost oprită din cauza condiţiilor meteo, organizatorii hotărand să acorde locul întai ambelor finaliste

La Vatra Dornei, în perioada 1-3 iulie, grupa 2007 de la Prosport Focşani a participat la prima ediţie a Cupei Iomy. Prosport Focşani a caştigat cu punctaj maxim grupa din care a făcut parte: 3-0 cu LPS Bistriţa, goluri Paltan Alexandru, Lal Mario şi Lambru Vlad, 5-0 cu Viva Buhuşi, goluri Zainea Andrei 2, Lambru Vlad, Macsim Luca şi Lal Mario şi 2-1, cu Didi Iaşi prin golurile marcate de Lambru Vlad. În semifinale, Prosport a învins gazdele de la Iomy Vatra Dornei. Jocul din ultimul act al competiţiei, împotriva celor LPS Suceava, a constituit a patra finală în care s-au întalnit cele două echipe. Primele trei jocuri au fost caştigate de copiii din Focşani. Prosport a deschis scorul prin Lambru Vlad, dar sucevenii  au egalat din penalty. Din nefericire, la jumătatea primei reprize, natura s-a dezlănţuit, ploaia, vantul şi grindina făcand imposibilă continuarea finalelor la grupele 2005 şi 2007. Ţinand cont de rezultatul din teren, organizatorii au hotărat să acorde locul 1 ambelor echipe. Vlad Lambru a fost desemnat de organizatori drept "cel mai bun jucător al turneului". Prosport Focşani a deplasat la Vatra Dornei următorii jucători: Profiroiu Alexandru, portar. Macsim Luca, Gaiu Mario, Răileanu Cristian, Lambru Vlad, Spulber Sebastian, Zainea Andrei, Paltan Alexandru şi Lal Mario. Echipa este pregătită de Adrian Schineşte şi Laurenţiu Muscalu. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.