Sport

Pantzer Vidra a câştigat liga a doua de minifotbal

Dan Chiriac
8 iun 2016 1175 vizualizări
Aceasta are dreptul să se înscrie în toamnă în liga întâi u joi începe la turneul final al Cupei României la minifotbal, întrecere ce are loc la Bistriţa

Marţi, pe terenul sintetic de la Boloteşti au avut loc finalele ligii a doua la minifotbal. Cele mai bune patru echipe s-au întâlnit în cele două finale. Finala mică a opus FC Jariştea- Topland Cad. Prima formaţie a  benficiat de forma excelentă a lui Maricel Miron, cel care a decis partida prin golurile sale. La final, FC Jariştea s-a impus cu scorul de 4-2. Finala mare a fost mult mai disputată. Pantzer Vidra şi Băncila Boloteşti luptau pentu locul ce asigură prezenţa în sezonul viitor al ligii întâi. Pantzer a marcat repede două goluri, apoi a reuşit să se apere cu precizie, primind până la final un singur gol. Pantzer Vidra a fost felicitată la final de organizatori, dar şi de Cristi Vasile, managerul campionatului de minifotbal. Prima clasată a primit un premiu de 1.000 de lei, în timp ce umrătoarele clasate au primit 600 şi 300 de lei. Au fost premiaţi şi cei mai buni jucători ai ligii. După disputarea meciurilor a avut loc şedinţa tehnică pentru Cupa Sanorom, întrecere ce va începe duminică.  În tur se va juca sistem campionat, "fiecare cu fiecare", iar la finalul turului primele opt echipe din clasament vor participa în play-off, în jocuri tur, iar următoarele opt echipe din clasament vor lua parte la play-out. În sferturile de finală se va juca după sistemul 1-8, 2-7, 3-6, 4-5. În semifinale se organizează tragere la sorţi între cele patru echipe câştigătoare, pentru stabilirea partidelor, atât pentru play-off cât şi pentru play-out. Prima etapă este programată duminică. 

Vineri  începe Cupa României

La finalul acestei săptămâni, ACS Mausoleul Mărăşeşti, Arena Focşani şi Grren Garden Odobeşti iau parte la turneul final al Cupei României. Întrecerea are loc în perioada 10-12 Iunie, la Bistrita. Tragerea la sorţi a celor 16 grupe a avut loc miercuri seara la Hotel Coroana - Sala Onix din Bistriţa. Cele trei echipe vrâncene au obiective îndrâzneţe pentru acestă întrecere. Calificarea din grupe este primul obiectiv al formaţiilor vrâncene, dar, ulterior, în funcţie de numele avdersarilor întâlniţi acesta se poate modifica. De asemenea, Sanorom Boloteşti şi-a aflat adversarii la turneul final al campionatului de minifotbal. Echipa condusă de Romică Corozanu şi pregătitiă de Adrian Toma a fost repartizată în GRUPA C alături de MFC Corvinul Hunedoara, Dia Guard Divino Zalău şi Roben Haţeg Deva. Turneul final are loc în perioada 1-3 iulie la Deva. Sanorom a ajuns la turneul final după turneul regional de la Roman, unde echipa pregătită de Adrian Toma a ajuns în finala întrecerii, unde a pierdut la penaltyuri în faţa celor de la Ajax Galaţi. (Dan CHIRIAC)

Finalele Ligii a doua 

19:00- Fc Jariştea- Topland Cad- finala mică 4-2

19:40- Băncila Boloteşti- Pantzer Vidra-finala mare 1-2

20:20-Festivitatea de premiere 

20:30-Şedinţa tehnică cu delegaţii pentru Cupa Sanorom


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.