Sport

Echipa de handbal, meci important la Vaslui

Dan Chiriac
10 mai 2016 573 vizualizări
HC Vaslui - CSM Focşani, miercuri ora 18.00, în play-out-ul ligii naţionale

Echipa de handbal CSM Focşani 2007 joacă miercuri seara un nou meci important în tentativa de a evita retrogradarea din liga întâi. Adversara focşănenilor va fi HC Vaslui. Gazdele au anunţat clar că vor să se răzbune după usturătorul eşec suferit în tur, la Focşani, scor 19-29. “Suntem mai buni, vrem să arătăm că a fost doar un accident”, au spus la unison jucătorii vasluieni, dar şi antrenorul Sandu Iacob. “Nu o să uităm aşa de curând umilinţa de la Focşani. A fost o înfrângere ruşinoasă pentru mine, ca antrenor, pentru echipă şi club. Cu asta cred că am spus totul cu privire la ceea ce ne-am propus pentru acest meci”, a spus Sandu Iacob pentru Obiectiv de Vaslui. Numai că focşănenii îşi doresc să-şi păstreze poziţia câştigată în urma victoriei de pe teren propriu cu Minaur Baia Mare. Este pentru prima dată în acest an când CSM Focşani 2007 a părăsit poziţia a 13-a şi este în afara celor două locuri ce duc direct în liga a doua. Misiunea CSM-ului nu va fi deloc uşoară la Vaslui, dar focşănenii speră la un rezultat favorabil. Interesant este că Focşaniul poate spera, chiar dacă acest lucru este foarte greu, chiar la salvarea directă. În cazul unui succes în partida de azi de la Vaslui, focşănenii s-ar putea apropia la un singur punct de Minaur Baia Mare, echipă ce joacă pe teren propriu cu Energia Tg. Jiu.

Meci uşor pentru ploieşteni

Miercuri seara este programat şi meciul dintre CSM Ploieşti şi Danubius Galaţi. Un rezultat favorabil al oaspeţilor ar ajuta enorm Focşaniul în lupta pentru evitarea retrogradării. Numai că e puţin probabil ca Galaţiul să obţină ceva la Ploieşti. Speranţele fanilor focşăneni trebuie să fie îndreptate în primul rând spre partida de la Vaslui şi mai puţin spre jocul de la Ploieşti. Clasamentul play-out-ului ar arăta astfel: Tg. Jiu 31p, Minaur 29p, Vaslui 26p, Focşani 25p, Ploieşti 24p, Galaţi 1p. Focşănenii au nevoie de cel puţin şase puncte în ultimele patru etape rămase de disputat pentru a spera la evitarea locului 13 ce duce direct în liga a doua. Focşănenii trebuie să câştige partidele de pe teren propriu cu CSM Danubius Galaţi şi CSM Ploieşti.
CSM Focşani 2007 va folosi miercuri seara următorul lot:  Marocico, Cloşcă, Rusu – portari, Mocanu, Popa, Smeu, Gheorghe, Gramatic, Eros, Cadar, Neaţă, Rotaru, Ragea, Voinea, Miroiu, Năstăsie. Partida de vineri  este urmată de un alt joc important. Duminică, de la ora 18.30, CSM Focşani 2007 va juca meciul decisiv pentru rămânerea în liga naţională în compania celor de la CSM Ploieşti. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.