Sport

FC Panciu s-a impus în amicalul de la Berca

Dan Chiriac
21 feb 2016 877 vizualizări
Petrolul Berca - FC Panciu 1-4 (0-3), într-o partidă de pregătire

Echipa de fotbal FC Panciu a jucat sâmbătă o partidă de pregătire în deplasare cu Petrolul Berca. Partida a avut loc pe stadionul din oraşul buzoian şi s-a încheiat cu victoria păncenilor cu scorul de 4-1. Golurile au fost marcate de Hanny 2, Voinea şi Stoian. Cei doi antrenori, Dănuţ Bolocan şi Paul Cioran, au folosit următoarea formaţie: Irimia – Ciornei, Alupei, Blănaru, Bucur – Voinea, Negoescu, Dima, Duca – Sava, Hanny. Au mai intrat: Cărăuşu, Stoian şi Ababei. Păncenii se află la al cincelea amical din acest an. Elevii antrenorilor Dănuţ Bolocan şi Paul Cioran au învins pe LPS Focşani cu scorul de 7-2, cu 7-0 pe CSS Tecuci şi au pierdut cu 0-1 dubla disputată în compania celor de la Aerostar Bacău. Achiziţiile echipei vrâncene în acest an sunt egipteanul Hanny, venit de la Bîrlad, Blănaru – Sporting Lieşti şi Sava – CSS Tecuci. Conducerea echipei încearcă să-l aducă şi pe Beşa, care a făcut pregătirea cu Înfrăţirea Hărman. Până la începutul campionatului, vrâncenii vor susţine şi alte partide de pregătire, printre adversari urmând să se afle echipe din judeţele învecinate. Astfel păncenii vor juca cu Metalul Buzău – 24 februarie şi Gloria Buzău – 27 februarie. Păncenii au primul meci oficial la începutul luni martie, în deplasare cu Sporting Lieşti.

Amical la Odobeşti

Sâmbătă, la Odobeşti, a avut loc un amical între două dintre pretendentele la câştigarea Superligii Altdorf Tehnik. Voinţa Odobeşti a primit replica celor de la Euromania Dumbrăveni. Câştigătoare a celor două serii în care au evoluat în prima parte a campionatului, Voinţa Odobeşti şi Euromania Dumbrăveni se vor lupta pentru prima poziţie şi în sezonul de primăvară. Echipa locală a trecut cu scorul de 4-2 de Euromania Dumbrăveni, după ce la pauză scorul a fost 1-0. Golurile au fost marcate de Chiriţă 2, Manu, Covaci, respectiv Tîrcă şi Lechea. Joi, la Adunarea Generală a AJF Vrancea va avea loc şi tragerea la sorţi a partidelor din turul al doilea al Cupei României – faza judeţeană. În turul doi s-au calificat echipele Voinţa Slobozia Ciorăşti, ACS Odobeşti, Dinamo Tătăranu, Podgoria Coteşti, Euromania Dumbrăveni, Viitorul Bilieşti, FCM Adjud şi Tractorul Năneşti. Singurele echipe de liga a patra ce vor juca în această fază a întrecerii sunt cele din Dumbrăveni şi Odobeşti. Anul trecut, faza judeţeană a fost câştigată de Euromania Dumbrăveni, echipă care a învins în finală, după executarea loviturilor de departajare, pe Victoria Gugeşti. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.