Sport

Campioana României vine la Focşani

Dan Chiriac
19 feb 2016 776 vizualizări
CSM Focşani - Minaur Baia Mare, duminică, ora 18.30, la Sala Polivalentă

Ocazie unică pentru iubitorii handbalului din Focşani! Campioana României, Minaur Baia Mare, va juca duminică seara la Sala Polivalentă. Chiar dacă situaţia echipei maramureşene nu este prea roz în acest moment, Minaur rămâne un nume mare în handbalul românesc, multiplă medaliată naţională, dar şi câştigătoare de cupă europeană. În 2015, băimărenii au câştigat titlul naţional şi au jucat în Liga Campionilor. Ulterior, din cauza problemelor financiare, mai mulţi jucători au părăsit echipa, lotul fiind format în prezent doar din opt jucători. Minaur nu poate transfera în acest moment, astfel încât va fi nevoită să se lupte pentru accederea în play-off cu un număr minim de jucători. De acest lucru va încerca să profite echipa CSM Focşani 2007 în partida de duminică seara. Partida are loc de la ora 18.30, la Sala Polivalentă. Este un alt meci vital în lupta pentru rămânerea în liga naţională. Antrenorul Viorel Ciubotaru se va baza la meciul de duminică pe următorii jucători: Marocico, Cloşcă, Rusu – portari, Mocanu, Popa, Smeu, Gheorghe, Gramatic, Cadar, Neaţă, Rotaru, Ragea, Voinea, Miroiu, Năstăsie. Intrarea la jocul de duminică este liberă. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.