Sport

FC Panciu începe antrenamentele miercuri

Dan Chiriac
18 ian 2016 527 vizualizări
Echipa vrânceană va efectua un cantonament la Gura Humorului, la începutul lunii februarie u Valentin Ion şi Ştefan Lupu au plecat la Înfrăţirea Hărman

Singura echipă vrânceană ce joacă în liga a treia, FC Panciu, va începe antrenamentele miercuri, la stadionul din localitate. Jucătorii au avut o primă întâlnire cu cei din conducera clubului, pe 11 ianuarie, dar acum vor începe antrenamentele. De la reunire vor absenta cei doi jucători cedaţi în această iarnă la Înfrăţirea Hărman. Antrenorul jucător Claudiu Ionescu a decis să-i ducă lângă Braşov pe Valentin Ion şi Valentin Lupu, obţinând transferul din partea clubului vrâncean. În schimb, păncenii nu şi-au dat acordul pentru transferul lui Florin Beşa, cel care a evoluat în primele etape ale campionatului la formaţia pănceană. De asemenea, echipa vrânceană caută soluţii în privinţa jucătorilor juniori. Dacă la serviicile lui Lăbunţ se pare că se va renunţa, Duca şi Crăciun rămân primele opţiuni pentru echipa de start. De asemenea, păncenii şi-ar dori câţiva jucători de la LPS Focşani, dar acest lucru este greu de realizat în condiţiile în care focşănenii se află în lupta pentru poziţiile fruntaşe în campionatul juniorilor republicani.

Ce spune conducerea echipei

«La juniori stăm mai prost, încercăm să găsim soluţii. Vom vedea ce jucători vom găsi pentru a completa lotul. S-a renunţat la mai mulţi jucători care au făcut parte din lot în turul campionatului.Urmează a fi aduşi mai mulţi jucători care vor completa lotul », ne-a spus Raul Cioran, preşedintele celor de la FC Panciu. Ghanezul Agbleta, fostul jucător de la Politehnica Galaţi, este una dintre soluţiile pentru linia de atac a formaţiei păncene. «Acolo am stat mai prost în turul campionatului. Avem nevoie de un atacant, care să marcheze goluri. În linia defensivă am avut evoluţii bune în tur, dar nu am avut forţă în atac», ne-a mai spus Cioran. Păncenii au obţinut în turul de campionat o singură victorie, însă au meritul de a nu fi pierdut decât cinci jocuri. Cele şapte rezultate de egalitate fac din echipa vrânceană o campioană a remizelor.

Aerostar, adversar tradiţional

FC Panciu va începe şi seria partidelor de pregătire. Un adversar tradiţional pentru FC Panciu, Aerostar Bacău va veni la finalul acestei săptămâni în Vrancea. Dacă vremea va permite, sâmbătă, la Panciu va avea loc amicalul ditnre echipa locală şi Aerostar Bacău. Cele două echipe s-au întâlnit mereu în perioadele de înterupere a campionatului. Cele două sunt colege de serie, iar în turul campionatului au remizat, 0-0, la Panciu. Ulterior, echipa vrânceană va susţine şi alte partide de pregătire. Adversarele vor fi stabilite în perioada următoare, dar pe listă e posibil să se afle colegele de serie din judeţele învecinate. Pentru o bună pregătire a returului de campionat, păncenii vor efectua la începutul lunii februarie şi un cantonament montan. Jucătorii vrânceni vor urca la Gura Humorului pentru a-şi încărca bateriile în vederea returului. Conducerea tehnică a echipei rămâne neschimbată. Dănuţ Bolocan şi Paul Cioran vor pregăti echipa şi în returul acestui campionat. «Nu se pune problema schimbării la nivelul băncii tehnice. Vom continua cu actuala conducere şi în returul campionatului», ne-a mai precizat preşedintele clubului păncean. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.