Sport

Grupa 2006 de la CSM Focşani, învingătoare la Memorialul “Mihai Ivăncescu”

Dan Chiriac
25 iun 2015 599 vizualizări
Focşănenii au câştigat finala la loviturile de departajare în faţa celor de la FC Braşov

Grupa 2006 de la CSM Focşani confirmă rezultatele notabile din ultimii ani. După titlul naţional obţinut anul trecut la Constanţa şi participarea la Mundalitto din Portugalia, micuţii jucători au obţinut primul loc la Memorialul “Mihai Ivăncescu”. Competiţia a fost organizată de Steagul Roşu Braşov în memoria fostului mare fotbalist al Braşovului, Mihai Ivăncescu. CSM Focşani s-a impus în finala turneului la 2006. La finalul timpului regulamentar scorul a fost egal, 0-0, iar la loteria penalty-urilor câştig de cauză au avut focşănenii, care s-au impus cu 3-2. Formaţia antrenată de Mircea Lazăr şi Ionel Cristinel a obţinut victorii pe linie: 8-0 cu ACS Tîmpa Braşov, 4-0 cu OSK Sf. Gheorghe, 4-0 cu Didi Iaşi, 5-0 cu Steagu Roşu Braşov, în sferturi 3-0 cu Didi Iaşi, în semifinale 2-1 cu Interstar Sibiu. Lotul focşănenilor este format din: Andrei Chiriac, Leonardo Sîchin, Rareş Fătu, Călin Badaşcă, Alberto Epure, Lorenzo Stoica, Robert Necula, Horaţiu Crăciun, Marius Niţu şi Andrei Racoviţă. Cel mai bun portar a turneului a fost desemnat Andrei Chiriac. Propsort Focşani a câştigat turneul desfăşurat la Constanţa. Grupa 2005 s-a clasat pe primul loc în turneul Dolphin Cup. Focşănenii au obţinut următoarele rezultate: 8-1 cu Sporting Bacău, 12-1 cu Luceafărul Brăila, 8-2 cu Şcoala de Fotbal Dani Coman Piteşti, 11-2 în semifinale cu Oţelul Galaţi şi 4-1 în finală cu Şcoala de Fotbal Dani Coman Piteşti. Echipa este formată din Alexandru Profiroiu, Alexandru Lensu, Robert Martac, Mihai Iliescu, Vlad Lambru, Darius Băncilă, Luca Macsim, Robert Lal, Mario Gaiu şi Rareş Ţuchel. antrenor este Adrian Schineşte. La Tomis Challenge Cup, echipa focşănenaă a terminat pe locul doi. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.