Sport

La un pas de calificare: "Unii au crezut că vom lua un sac de goluri"

Dan Chiriac
14 iun 2015 661 vizualizări
Euromania Dumbrăveni - Avântul Vînători 3-0 (2-0), în barajul interjdueţean la juniori A1 u gălăţenii s-au calificat după victoria cu 5-1 din partida tur

Echipa de juniori A 1 de la Euromania Dumbrăveni a disputat sâmbătă returul barajul interjudeţean. Adversara echipei pregătitie de Gabriel Bratu a fost Avântul Vînători, din judeţul Galaţi. Oaspeţii veneau în Vrancea cu avanatajul victoriei cu 5-1 obţinute în partida tur. Vrâncenii nu au renunţat însă nicio clipă la ideea că pot întoarce soarta calificării în favoarea lor. Şi au fost la un singur pas să meargă la faza de zonă, după ce au marcat de trei ori în poarta adversă. Mai mult, pe final, gazdele au ratat două ocazii favorabile de gol şi au solicitat o lovitură de la 11 metri, refuzată însă de centralul buzoian. Partida de la Dumbrăveni a fost dominată în cea mai mare parte de jucătorii pregătiţi de Gabriel Bratu. Vrâncenii au deschis scorul repede, după ce Mihailă a avut o altă ocazie favorabilă. Ocaziile au curs la poarta gălăţenilor în prima repriză, în timp ce oaspeţii a arătat prea puţin faţă de partida de joi. Cu două minute îniante de pauză, gazdele s-au distanţat la 2-0, după ce au dejucat pasul la ofsaid al defensivei adverse. Repriza a doua a fost mai echilibrată. Gălăţenii au rămas în zece oameni după ce un jucător a fost eliminat, dar şi fără antrenor, trimis în tribune de arbitrul partidei pentru porteste repetate. Reuşita de 3-0 din minutul 82 a mai dat speranţe preţ de câteva mintue vrâncenilor. „Am demonstrat că diferenţa de scor din tur este departe de realitate. Fără greşelile de arbitraj din partida de la Galaţi alta era soarta calificări. Am avut multă încredere în băieţi. Chiar dacă unii au crezut că vom lua un sac de goluri, am arătat că avem valoare să ne batem de la egal la egal cu adversarul nostru. Am câştigat returul fără dubii şi am avut două ocazii clare pentru a întoarce soarta calificării. Nu mai punem la socoteală faza din prelungiri, când puteam primi un penalty”, ne-a spus antrenorul Gabriel Bratu. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
sandu, acum 3239 zile, 11 minute, 9 secunde
Bravoo ,profesore ! S-o tii tot asa . Felicitari si baietilor !
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.