Sport

Se cunosc toate campioanele judeţene la juniori

Dan Chiriac
30 apr 2015 594 vizualizări

Foto:

u CSM Focşani la juniori D şi E, LPS Focşani la juniori C, FCM Adjud la juniori B1 şi Euromania Dumbrăveni la juniori A 1, sunt laureatele judeţului în sezonul 2014/2015
Campioanele judeţene la juniori au fost stabilite în urma disputării partidelor din etapele de la finalul săptămânii trecute. În urma partidelor disputate s-au decis alte două campioane judeţene în întrecerile juniorilor. Astfel, la juniori D, CSM Focşani este matematic campioană, având 39 de puncte. Focşănenii au câştigat partida cu Steaua Mărăşeşti şi mai au de jucat, peste patru zile, cu Voinţa Odobeşti.  În clasament, focşănenii au maxim de puncte, 39, si nu mai pot pierde primul loc. LPS Focşani este campioană judeţeană la juniori C. În ultima rundă, echipa pregătită de Alin Samoilă s-a impus în deplasare, scor 4-1, pe terenul celor de la FC Panciu. Ştiinţa Focşani a terminat pe poziţia secundă după ce a învins cu 5-0 pe CFT Juventus Focşani, dar a pierdut duminică cu 1-2 meciul jucat la Gugeşti, cu Junior. LPS  a acumulat  28 de puncte, fiind urmată în clasament de Ştiinţa Focşani, cu 19 puncte. La juniori A, Euromania Dumbrăveni este campioana judeţului Vrancea. În ultima etapă, Euromania a trecut cu 3-2 de Victoria Gugeşti. Echipa pregătită de Gabriel Bratu a terminat prima cu 22 de puncte, urmată de Voinţa Odobeşti cu 14 puncte. La juniori B, FCM Adjud a devenit campioană după victoria cu 7-0 obţinuţă în faţa celor de la Podgoria Coteşti, scor 7-0. Adjudenii au trei puncte avans faţă de ocupanta locului doi, Unirea Focşani, dar şi rezultate directe favorabile. Unirea mai are de jucat partida cu Unirea Ţifeşti, dar nu mai poate urca pe primul loc. La juniori E, CSM Focşani şi-a asigurat prima poziţie cu o etapă înainte de final. Echipa pregătită de Orlando Şerbănică are 39 de puncte, fiind urmată de Progresul Focşani cu 23 puncte.  Fazele de zonă ale campionatelor naţionale vor începe la finalul lunii mai. Juniorii C şi D vor avea faza de zonă programată în perioada 27-31 mai. Juniorii D de la CSM Focşani vor lua parte la turneul de zonă de la Galaţi. (Dan CHIRIAC)
Rezultate înregistrate: Juniori D: –stadionul comunal Gugeşti
CSM 2 Focşani -Viitorul Focşani 0-0
ASS Vulturu – Junior Gugeşti 0 -5
CSM Focşani- Steaua Mărăşeşti 4-0
ASS Vulturu – Viitorul Focsani 0-4
Junior Gugeşti – Steaua Mărăşeşti 3-1
Juniori E –stadionul orăşenesc Odobeşti
Voinţa Odobeşti – CSM Focşani 0-8
Galactic – Progresul 0-0
Voinţa Odobeşti – CSM 2 Focşani 0-1
Programul meciurilor din cadrul campionatelor de juniori D şi E, în datele de 16 şi 17 mai este următorul:
Juniori D – sâmbătă
10.00 ASS Vulturu – CSM 2 Focşani
11.00: Voinţa Odobeşti – CSM Focşani
12.00 ASS Vulturu – Steaua Mărăşeşti
13.00 Voinţa Odobeşti – CSM 2 Focşani
Juniori E: duminică
10.00: Progresul  - CSM 2 Focşani
11.00 Galactic – CSM Focşani
12.00 Progresul – Voinţa Odobeşti


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.