Sport

Primele două clasate se întâlnesc în derby-ul etapei

Dan Chiriac
20 mar 2015 549 vizualizări
FCM Adjud - FC Panciu, azi, orele 16.00, în etapa a a12-a a Superligii Altdorf Tehnik u mâine au loc partidele rundei a 11-a din Liga Grafit Decor

Astăzi este programată prima etapă din 2015 din cadrul Superligii Altdorf Tehnik la fotbal. FCM Adjud şi FC Panciu se vor întâlni în derby-ul etapei. Se vor duela două echipe care s-au întărit în această primăvară. Gazdele i-au adus pe fraţii Stoian, chiar de la FC Panciu, pe Făcăoară, de la Victoria Pufeşti, dar şi pe fraţii Amariei, de la Mărăşeşti. Păncenii rămân principalii favoriţi la câştigarea campionatului. Aceştia i-au transferat în această pauză competiţională pe Mădălin Predoiu, dar şi doi jucători de la Bîrlad, Bucur şi Menghia. În meciul de azi, gazdele au de luat o revanşă după ce au pierdut meciul din tur, de la Panciu, cu scorul de 2-0. Păncenii au un avans de cinci puncte în fruntea clasamentului. Aceştia au acumulat 30 puncte, fiind urmaţi de Euromania Dumbrăveni, cu 25 de puncte. Echipa pregătită de Daniel Bănică va juca mâine, în deplasare, cu Selena Jariştea. Partida va începe la orele 11.00. Pe locul trei în clasament se află Voinţa Odobeşti, cu 23 de puncte. Formaţia antrenată de Marian Gurău va juca azi, la Jariştea, partida cu Unirea Ţifeşti. AS Suraia, cu 23 puncte, ocupanta locului patru, are o misiune relativ uşoară, acasă, cu AS Cîmpineanca, ocupanta ultimului loc, cu zero puncte. De altfel, echipa din Suraia este singura care a reuşit în acest sezon să obţină puncte în faţa liderului clasamentului. Voinţa Cîrligele are 13 puncte, iar FCM Adjud şi Unirea Ţifeşti au câte zece puncte. Victoria Gugeşti 5 puncte şi AS Cîmpineanca 0p sunt formaţiile care se vor lupta pentru evitarea retrogradării. În clasamentul golgeterilor conduce Marian Covaci – FC Panciu 15 goluri, urmat de Costel Chiriţă - Voinţa Odobeşti cu 12 goluri, Cătălin Costin şi Dănuţ Lechea-  Euromania Dumbrăveni – 10 goluri. Azi, de la orele 16.00, sunt programate partidele etapei a 12-a după următorul program: Unirea Ţifeşti – Voinţa Odobeşti – se joacă la Jariştea, Victoria Gugeşti - Voinţa Cîrligele, FCM Adjud – FC Panciu, AS Suraia - AS Cîmpineanca – se joacă de la orele 15.00. Partida Selena Jariştea – Euromania Dumbrăveni se joacă mâine, de la orele 11.00.

Echipele din Vînători joacă derby-ul

În liga Grafit Decor, lider este Şoimii Mirceşti cu 24 puncte. Pe poziţia a doua se află Victoria Vânători cu 19 puncte. De altfel, comuna Vînători a dat în ultimii ani cele mai puternice echipe din liga a cincea. Cu toate că au promovat în liga superioară, Victoria Vînători sau Şoimii Mirceşti nu au găsit resursele necesare participării în Superliga Altdorf Tehnik. Victoria Vînători este gazda derby-ului de mâine, programat pe stadionul din Jorăşti. Voinţa Răstoaca şi Tractorul Năneşti vor oferi un derby local, care a născut ambiţii de fiecare dată. Programul meciurilor de duminică este următorul: orele 11.00: Dinamo Tătătarnu – Podgoria Coteşti, Voinţa Răstoaca - Tractorul Năneşti, Victoria Vînători – Şoimii Mirceşti, Unirea Milcovul - ASS Victoria Pufeşti, Trotuşul Rugineşti – Voinţa Slobozia Ciorăşti, Viitorul Vîrteşcoiu – Flacăra Urecheşti. Viitorul Bilieşti va sta. Clasamentul golgeterilor este condus de Neagu Cristian –Victoria Vînători 11 goluri, urmat de Ionuţ Făcăoară - Unirea Pufeşti 9  goluri şi Gigi Roamn – Viitorul Bilieşti – 9 goluri. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.