Sport

Handbaliştii au câştigat în faţa Sighişoarei

Dan Chiriac
6 feb 2015 515 vizualizări
CSM Focşani 2007 - HCM Sighişoara 39-28 (14-11), într-o partidă amicală jucată la Sala Polivalentă joi seara u ieri, CSM 2007 a repetat succesul

Primul joc amical dintre tânăra formaţie din Sighişoara şi experimentata echipă a Focşaniului a produs un frumos spectacol handbalistic, joi seara, în Sala Polivalentă. Câteva sute de spectatori au ales să vadă la lucru cele două formaţii. HCM Sighişoara, cu mai mulţi jucători care au trecut pe la Centrul Naţional de Excelenţă Marian Cosma, a desenat, uneori, spectaculos, cu multe reuşite tehnico-tactice şi, în prima repriză, a ţinut aproape de formaţia gazdă. Profesorul Viorel Ciubotaru a mutat de mai multe ori, ca manieră de joc şi componenţă, în căutarea fomulei celei mai productive în perspectiva returului. La pauză era 14-11, după ce fusese diferenţă de un singur gol, 12-11. În partea a doua a partidei, focşănenii s-au distanţat minut cu minut şi au încheiat cu un avans de 11 goluri. Au evoluat formaţiile: CSM Focşani 2007: Cloşcă, Rusu, Ungureanu – Gramatic – 2, Şăitan, Vasilache – 3, Sîsîeac, Iordache – 3, ştefan – 6, Smeu – 6, Neaţă – 2, Popa – 1, Năstăsie – 7, Mocanu – 6, Rotaru – 3.HCM Sighişoara: Ilisie, Pop, Karoly, Coman, Nuţu, Turturică, Răduţ, Manda, Păun, Demeter, Jakab, Palatka. Ieri, cele două formaţii s-au întâlnit din nou. Focşănenii s-au impus şi de această dată cu scorul de 42-29. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.