Sport

Favoritele merg în semifinale la Cupa Firmelor, cu o excepţie

Dan Chiriac
1 feb 2015 782 vizualizări
Sanorom Boloteşti - Voinţa Deep Serv şi Arena - Dan San Mărăşeşti, sunt partidele din penultimul act

Partidele din sferturile de finală de la Cupa Firmelor s-au desfăşurat sambătă la Sala Polivalentă. Favoritele s-au impus în jocurile disputate şi vor evolua în semifinalele turneului, cu excepţia celor de la Auto ZBR. Primul joc se anunţa a fi cel mai echilibrat, cel dintre Sanorom Boloteşti şi Doctor GSM/Global Proiect. Echipa manageriată de Romică Corozanu a caştigat în cele din urmă, dar a primit o replică bună din partea celor de  Doctor GSM/Global Proiect. Cătălin Costin a fost omul decisiv, acesta marcand de trei ori în poarta adversă. Voinea a punctat la randul său pentru Sanorom, în timp ce golurile doctorilor au fost marcate de Ionuţ Cristian. Sanorom a condus cu 2-0, apoi, Doctor GSM a redus din diferenţă, 2-1, la pauză. Costin a dus scorul la 4-1, stabilind învingătoarea, chiar dacă Cristian a mai punctat odată pe final. Un meci deschis oricărui rezultat a fost întâlnirea dintre Auto ZBR şi Arena. Cu mulţi jucători care joacă în liga a doua sau a treia, Auto ZBR a condus cu 1-0 după golul marcat de Burcăcel. Arena a reuşit să revină dintr-o lovitură de la 7 metri transformată de Suvac. Predoiu a adus din nou pe Auto ZBR în avantaj şi totul părea să meargă în favoarea sa. Arena, manageriată de fostul viceprimar al Focşaniului, Neagu Nistoroiu, a avut momente favorabile, în finalul jocului şi putea înclina balanţa în favoarea sa. Suvac a egalat cu şase minute înainte de final. Numai că Arena a jucat de două ori în inferioritate numerică după eliminările lui Niţă şi Milea. După timpul regulamentar scorul a fost egal, 2-2. Chiar dacă au început în inferioritate prelungirile, Arena a rezistat şi, profitand de eliminarea lui Burcăcel din tabăra adversă, a marcat în minutul 63 prin Suvac. Auto ZBR a încercat să revină pe tabelă, a scos portarul în ultimele minute ale prelungirilor, dar Arena s-a apărat cu brio şi a obţinut o victorie ce părea puţin probabilă la un moment dat. Dan San Mărăşeşti şi Voinţa Deep Serv aveau prima şansă în partidele cu DPD Courier şi Pamiro Construct. Ambele au confirmat calculele hartiei şi vor merge în faza următoare. Asta chiar dacă partidele disputate nu au fost deloc uşoare, adversarele sale încercand să ofere o replică cat mai bună. În semifinale se vor întalni Sanorom Boloteşti - Voinţa Deep Serv şi Arena - Dan San Mărăşeşti. Partidele vor avea loc săptămana viitoare, cel mai probabil sambătă. Se va juca tot după sistemul eliminatoriu, urmand să se joace două reprize de prelungire a cate şapte minute dacă la finalul timpului regulamentar scorul va fi egal. (Dan CHIRIAC)
Rezultatele meciurilor:
Cupa Firmelor
Sâmbătă:
Sanorom Boloteşti – Doctor GSM/Global Proiect 4-2
Auto ZBR – Arena 2-3 d.p
Pamiro – Voinţa Deep Serv 0-2
DPD Courier – Dan San 1-4


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.