Sport

Bratu şi Vişan l-au întâlnit la Doha pe Josep Guardiola

Dan Chiriac
21 ian 2015 1229 vizualizări
Cei doi vrânceni aflaţi în capitala Qatarului au ocazia să vadă la lucru mari fotbalişti ai Europei

Doi din românii aflaţi în Qatar, unde conduc o Academie de Fotbal, au avut ocazia la începutul acestui an să-I cunoscă pe unii dintre cei mai importanţi jucători şi antrenori de fotbal din lume. Bayern Munchen, campioana Europei în 2013, se află în aceste zile într-un turneu în Orientul Mijlociu. Bavarezii au jucat şi un meci de pregătire cu Al Hilal, formaţia pregătitiă de Laurenţiu Reghecampf. Nemţii s-au impus cu 4-1 la capătul unui meci pe care l-au dominat. În perioada turneului din Asia, Bayern Munchen a vizitat şi Academia de Fotbal unde se află în acest moment doi focşăneni, Marius Bratu şi Cristi Vişan. Cei doi au avut ocazia să-l cunoască pe Josep Guardiola, probabil, unul dintre cei mai mari antrenori ai lumii. Vrâncenii au schimbat câteva idei tactice cu tehnicianul spaniol, care în prezent pregăteşte campiona Germaniei. Marius Bratu, unul dintre cei mai buni portari care i-a dat Focşaniul, a avut ocazia să stea în poartă alături de Manuel Neuer, cel care este titular la Bayern Munchen, dar şi la naţionala Germaniei. Marius Bratu a avut ocazia să-l încerce pe Neuer, executând mai multe lovituri de la 11 metri. Pentru cei doi focşăneni a fost o nouă ocazie deosebită, după ce la finalul anului trecut au avut ocazia să vadă la Doha Supercupa Italiei şi două dintre cele mai puternice echipe din această ţară, Napoli şi Juventus Torino. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 3382 zile, 11 ore, 43 minute, 9 secunde
Spunetii lui Bratu ca il saluta camatarii din Bucuresti si ca il asteapta cu "dor"!
marius bratu, acum 3382 zile, 8 ore, 6 minute, 20 secunde
Marius Bratu sunt. O sa incep cu proverbul " Calatorul moare de drum lung si prostul de grija altuia " ...eu nu inteleg care este problema voastra cu problemele si bucuriile de zi cu zi din citeste integral
gabi, acum 3382 zile, 8 ore, 46 minute, 18 secunde
Eu cred ca il asteapta nevasta-ta, cu mai mare dor!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.