Sport

Atleţii vrânceni au urcat pe podium la Cupa Bistriţei

Dan Chiriac
21 ian 2015 470 vizualizări
Sportivii de la LPS CSS Focşani s-au situat de patru ori pe cea mai înaltă treaptă a podiumului

La sfârşitul săptămânii trecute a avut loc ediţia a 30-a a Cupei Bistriţei la atletism. Întrecerea tradiţională, ce are loc la fiecare început de an la Bacău, se numeşte de câţiva ani şi Memorialul „Nicolae Manolache”, după numele unui regretat atlet băcăuan. Atleţii de la LPS CSS Focşani au avut o evoluţie foarte bună la întrecerile de la Bacău, urcând de mai multe ori pe podium. Patru dintre medaliile obţinute au fost de aur. La competiţia naţională, cu întreceri pentru seniori, tineret, juniori I, juniori II şi juniori III, au participat aproape 250 de sportivi. Sportivii de la LPS CSS Focşani s-au situat de patru ori pe primul loc, prin Costel Ocheanu, la lungime, cu o săritură de 5,91 metri, prin Mihai Vasiliu, la 400 metri plat, cu 55,91 secunde şi la 800 metri plat, cu 2.12.24. Tot pe prima poziţie a urcat şi ştafeta de 4×400 metri plat, alcătuită din Lucian Sîmpetru, Manuel Sîrbu, Costel Ocheanu şi Mihai Vasiliu, cu 4.00.35. Pe locul al doilea, au încheiat concursul Costel Ocheanu, la 400 metri plat, cu 57,36 secunde, Andreea Rotaru, la greutate, cu 9,75 metri şi Manuel Sîrbu, la 200 metri plat, cu 27,47 secunde. Pe locul al treilea s-a clasat Costel Ocheanu, la 60 metri plat, cu 7,67 secunde iar pe locul al cincilea, Lucian Sîmpetru, la 400 metri, cu 1.02.48. Sportivii vrânceni sunt pregătiţi de profesorii Gabriel Alexandrescu, Marius Batog, Gheorghe Alexandrescu şi Ştefan Munteanu. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.