Sport

Chivu a calificat Romania în semifinalele de la mini-Euro

Dan Chiriac
30 nov 2014 735 vizualizări
Emilian Chivu, singurul focşănean prezent în lot, a marcat golul victoriei în partida cu Scoţia, din sferturile de finală de la europenele de minifotbal u aseară, naţionala a jucat una din cele două finale, în funcţie de rezultatul semifinalei cu Cehia

Jucătorul echipei de minifotbal Voinţa Deep Serv, Emilian Chivu, a fost omul decisiv în partida din cadrul sferturilor de finală de la turneul final al campionatului european. Romania a condus la pauză cu 2-0, în meciul cu Scoţia şi totul părea decis. Numai că, în doar două minute, între minutele 23 şi 25, scoţienii au revenit şi au egalat la doi. Dacă partida s-ar fi terminat la egaliate ar fi urmat loviturile de departajare. Nu a fost de acord Emilian Chivu care a punctat decisiv pentru 3-2 şi a dus naţionala în penultimul act al competiţiei. Romania a continuat  aseară cursa pentru obţinerea celui de-al cincilea titlul consecutiv la europenele de minifotbal. Echipa pregătită de Tiberiu Lajos a caştigat toate partidele din grupă, 2-1 cu Slovenia, 8-0 cu Lituania şi 2-0 cu Grecia. Sambătă dimineaţă, în optimile de finală a europenelor, Romania a trecut cu 2-0 de Republica Moldova. Chivu a evoluat în toate aceste partide, fiind susţinut din tribune de omul de afaceri Marian Spînu, patronul echipei Voinţa Deep Serv. Selecţionerul naţionalei de minifotbal a României, Tiberiu Lajos, a folosit următorul lot: Popa Cristian (AS WMTGiroc Timişoara), Rădulescu Bogdan (AS Ploieşti 2010) portari, Constanda Nicolae (MAV Sports Timişoara), Popa Mircea (Juventus Sibiu), Bărăgan Gheorghe (AS Ploieşti 2010),Tănase Gabriel (Marca Înregistrată Sibiu), Radu Răzvan (Design Construct Braşov), Burciu Radu (Design Construct Braşov), Nicolin Miroslav (MAV Sports Timişoara), Emilian Chivu (Voinţa Deep Serv Focşani), Călugăreanu Adrian (AS WMT Giroc Timişoara), Iacob Alin (Consiliul Judeţean Buzău),Crăciun Cosmin (Bentel Sistem Cluj), Vîlceanu Ovidiu (MAV Sports Timişoara). Aseară, echipa naţională a jucat ultimele două partide în tentativa de a-şi apăra titlul european. Romania, campioana ultimelor patru ediţii, a jucat în semifinale cu Cehia, în timp ce în a doua semifinală s-au întalnit Germania şi Slovenia. Finalele au fost programate aseară tarziu, după închiderea ediţiei noastre.  (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.