Sport

CSM Focşani şi Prosport, pe podium la Braşov Juniors Cup

Dan Chiriac
17 aug 2014 1100 vizualizări
Grupa 2006 de la CSM a terminat a doua, după ce a pierdut finala la penalty-uri u grupa 2007 de la Prosport a terminat a treia

Cel mai mare turneu internaţional de fotbal pentru copii şi juniori din Romania s-a încheiat la finalul săptămanii. Echipa CSM Focşani, grupa 2006, antrenor Mircea Lazăr, a disputat finala mare în compania formaţiei Corona Tîmpa. Focşănenii au pierdut după scorul de 1-1 în timp regulamentar, apoi la lovituri de departajare 3-4. De menţionat este că CSM este pe podiumul turneului internaţional de la Braşov încă de la prima ediţie, fapt cu care nu se pot lăuda decat vreo 2-3 echipe din ţară. Lotul de jucători este format din: Andrei Chiriac, Nicola Mosconi, Rareş Fătu, Andrei Buică, Răzvan Onofrei, Theodor Dănilă, Lorenzo Stoica, Horaţiu Crăciun, Leonard Sîchin, Robert Necula şi Ştefan Joghiu. În cadrul turneului, CSM Focşani a învins pe Steagu Roşu Braşov cu 2-0,  2-1 cu Ruginoasa Iaşi,  1-0 cu FC Braşov, în sferturi 2-0 cu Inizio Bucureşti,  6-5 cu Kinder TG. Mureţ în semifinală. Partida din grupe cu Juventus Bucureşti s-a încheiat la egalitate 0-0. În finala mare, focşănenii au cedat cu 5-4 în faţa celor de la Corona Tîmpa Braşov. “Felicitări copiilor care au arătat o forţă de grup şi o capacitate de concentrare extraordinară pe tot parcursul turneului”, spune antrenorul Mircea Lazăr.

Prosport Focşani s-a clasat pe locul trei la Braşov Junior Cup

Echipa antrenată de Adrian Schineşte a învins în finala mică pe FC Braşov cu scorul de 4-1. Portarul Alexandru Lenşu a fost desemnat cel mai bun portar al turneului. "La ediţia din iarnă, Prosport Focşani a cucerit titlul suprem, devenind campioană naţională la acest nivel de varstă. Medaliile de bronz de acum înseamnă la fel de mult pentru aceşti copii minunaţi şi părinţii lor. În finala mică, Prosport Focşani s-a impus cu scorul de 4-1 în faţa formaţiei similare a celor de la FC Braşov, după un joc dominat de la un capăt la altul. Prosport Focşani a primit şi un premiu special din partea organizatorilor. Alexandru Lenşu a fost desemnat cel mai bun portar al turneului. Performanţe extraordinare pentru o adevărată familie, aceia a Clubului Prosport Focşani. Mulţumim copiilor, părinţilor şi tuturor care ne sunt alături şi au încredere în proiectul Prosport Focşani", a declarat antrenorul Adrian Schineşte. Lot de jucători grupa 2007:
Alexandru Lenşu şi Alex Profiroiu - portari, Robert Martac, Darius Băncilă, Mihai Iliescu, Luca Macsim, Iosif Gugeanu, Robert Lal, Cristian Răileanu, Sebi Spulber, Alex Robu şi Sebastian Mija. Antrenor: Adrian Schineşte.

Cursuri de fotbal la Prosport Focşani

Clubul Sportiv Prosport organizează cursuri de fotbal în fiecare zi pentru copii cu varste cuprinse între 3 şi 10 ani, născuţi în anii 2010, 2009, 2008, 2007, 2006, 2005, 2004, 2003,2002, 2001 şi 2000. Colectivul tehnic de antrenori este următorul: Stan Rodinel, Răzvan Duţu, Adrian Schineşte, Laurenţiu Muscalu şi Gabriel Lazăr - antrenor cu portarii. Informaţii suplimentare, sunaţi la telefonul mobil 0754.929.159 sau accesaţi site-ul clubului www.prosport2009. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.