Sport

Patru medalii pentru atleţii vranceni la naţionale

Dan Chiriac
23 iun 2014 527 vizualizări
După Vlad Dulcescu, medaliat cu aur, alţi trei sportivi au urcat pe podium u doi sunt de la CSS Adjud, iar unul de la LPS Focşani

Patru medalii au obţinut atleţii vranceni la campionatele naţionale de atletism, rezervate juniorilor I. Întrecerile au avut loc la finalul săptămanii, la Bucureşti. După ce Vlad Dulcescu, de la CS Unirea Focşani, a adus medalia de aur pentru clubul focşănean în proba de 400 de metri garduri, alţi trei sportivi vranceni au urcat pe podium. Astfel, la aruncarea suliţei, atleţii de la CSS Adjud au confirmat valoarea şcolii din municipiul de pe malul Trotuşului. Astfel, în proba feminină, Petruţa Rotaru a urcat pe treapta a treia a podiumului. Atleta pregătită de soţii Camelia şi Ion Ciortan a avut o evoluţie bună în concursul din capitală. Aceasta a reuşit cea mai bună aruncare de 36,58 metri. Înscrisă pe lista de start, Raluca Vrabie, de la CSS Adjud, nu a luat startul în concurs. În proba masculină, Adjudul a luat medalia de argint. Suliţaşul George Zaharia a aruncat 68,04 metri şi a urcat pe treapta a doua a podiumului. LPS Focşani a obţinut la randul său o medalie de argint prin Victoraş Ionuţ Dogaru. Atletul focşănean a încheiat proba de 10.000 metri marş pe poziţia a doua, cu timpul de 48 minute, 9 secunde şi 62 de sutimi. În concursul de la Bucureşti, atleta Claudia Prisecaru, de la LPS Focşani, s-a clasat pe locul patru în proba de 3.000 de metri obstacole. Au participat 449 de atleţi, din care 185 la feminin şi 264 la masculin, din 106 de cluburi. Începand de ieri, tot la Bucureşti au loc întrecerile campionatului naţional de copii 1,2 şi 3. Cluburile vrancene speră să obţină reuzltate notabile. CSS Adjud, CS Atletic Adjud, LPS Focşani şi CS Unirea Focşani vor lua parte la concursul de pe stadionul „Iolanda Balaş Sotter. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.