Sport

Young Stars Panciu a caştigat finala Cupei Romaniei

Dan Chiriac
16 iun 2014 670 vizualizări
Echipa pregătită de Dănuţ Bolocan s-a impus cu 2-1 în finala disputată cu Viitorul Homocea

Finala Cupei României, faza judeţeană, a fost caştigată de formaţia Young Stars Panciu, care s-a impus cu scorul de 2-1, în faţa celor de la Euromania Dumbrăveni. În minutul 2, Golea a sprintat pe dreapta de unde a centrat foarte bine pentru Covaci a cărui lovitură de cap a trimis mingea jos langă bară: 1-0. Oaspeţii au jucat în continuare bine iar în minutul 28, Bodoc a dus scorul la 2-0. Ionuţ Tîlvăr a redus din diferenţă, după ce a trimis din apropiere în poarta lui Burdujel: 1-2, în minutul 38! Păncenii au ratat de două ori posibilitatea să-şi majoreze avansul, însă jucătorii săi au trimis peste poartă din situaţii favorabile. Youg Star a caştigat Cupa Romaniei pentru că a avut în teren o formulă cu care ar fi făcut faţă fără probleme în liga a treia. “Este meritul jucătorilor, care au înţeles că este o finală şi au făcut un meci foarte bun. Am dovedit că suntem echipa mai bună. Este şi meritul primarului din Panciu, cel care ne-a asigurat tot spijinul şi ne-a ajutat în aceste momente în care ne-am confruntat cu probleme financiare. Avem sprijinul autorităţilor locale pentru a continua activitatea la Panciu şi, cel mai probabil, în doi ani, ne vom întoarce în liga a treia, acolo unde am jucat ani la rand”, ne-a spus Mihai Popescu, preşedintele clubului din Panciu. YS Panciu a jucat timp de patru ani în liga a treia, dar s-a retras din campionat din motive financiare.

Premierea finalistelor, după cateva faze comentate

După terminarea finalei, preşedintele AJF Vrancea, Dan Dumitru, a făcut premierea echipelor, cu diplome, medalii, cupe, mingi şi echipamente de joc. Diplome şi medalii au primit şi arbitrii care au condus – finala: Alin Şonţu, Dorinel Meiroşu şi Ionuţ Paraschiv. Cele două echipe au avut următoarea componentţă:  Euromania: Bogdan Sava – Bratu, Mihăilă, Vlad Negoiţă,  Busuioc – Panaitescu, Tilvăr, Tomşa – Temelie, Lechea. Mihăescu. Au mai jucat Preda şi Tîrcă. Young Star: Burdujel – Ciornei, Parlac, Beşa, Manea – Golea, Ciobotaru, Voinea, Bogdan Stoian – Bodoc, Covaci. Arbitri: Alin Şonţu, Dorinel Meiroşu şi Ionuţ Paraschiv. Observatorul partidei a fost Petrache Gurguiatu. În tribunele stadionului din comuna Dumbrăveni au fost prezenţi peste 500 de spectatori, care au trăit la maxim întreaga desfăşurare a meciului. Suporterii şi-au aplaudat favoriţii, dar au acceptat la final, cu greu, înfrangerea gazdelor. O fază litigiosă din prima repriză, cand s-a cerut gol la o minge reţinută de portarul Burdujel în apropierea liniei porţii, a aprins cel mai mult spiritele. Oaspeţii au solicitat la randul lor acordarea unei lovituri de pedeapsă, în finalul primei reprize. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Homocea, acum 3601 zile, 12 ore, 43 minute, 10 secunde
Cu cine a jucat finala, cu Viitorul Homocea?:)))
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.