Sport

Finala cupei, evenimentul finalului de sezon

Dan Chiriac
13 iun 2014 532 vizualizări
Euromania Dumbrăveni - Young Stars Panciu, maine, orele 17.00, în finala Cupei Romaniei, faza judeţeană u AJF Vrancea va oferi cate un rand de echipament şi mingi de joc celor două finaliste

Finala Cupei Romaniei, faza judeţeană, va avea loc maine, cu începere de la orele 17.00, pe stadionul din Dumbrăveni. Două dintre protagonistele sezonului în Superliga Vrancei se vor duela pentru caştigarea trofeului. Euromania Dumbrăveni, locul trei la finalul campionatului şi Young Stars Panciu, locul doi în ierarhie, anunţă un meci foarte frumos, în care fotbalul va avea de caştigat. Ambele echipe îşi doresc să ajungă în fazele naţionale, pentru a încheia cu dreptul un sezon bun. “Este o mandrie pentru noi, ca echipă nou-înfiinţată, să reuşim în doar doi ani să ajungem să jucăm o finală de cupă. Asta după ce anul trecut ne-am oprit în semifinale. Ne bucurăm că putem organiza acest eveniment, în special pentru suporterii noştri care nu au încetat să ne susţină în aceşti doi ani, fie că am jucat acasă sau în deplasare. Sperăm ca această echipă, care a dus de fiecare dată o clipă de  bucurie pentru suporteri, să iasă învingătoare şi în partida de duminică. Aşteptăm ca fanii să ne susţină, să fie alături de noi, iar evenimentul finalei să fie organizat în condiţii cat mai bune”, ne-a spus Valentin Tîlvăr, primarul comunei Dumbrăveni.

“Vrem să ne îndeplinim măcar jumătate din obiectiv”

Young Stars Panciu vine la meciul de maine din postura echipei care porneşte cu prima şansă, cel puţin, la prima vedere. O formaţie care a evoluat patru ani în liga a treia şi care a condus clasamentul Superligii pană cu trei etape înainte de final, este teoretic favorită. În campionat, păncenii s-au impus de două ori, 3-0 la Dumbrăveni şi 2-1 la Panciu. Oficialii clubului păncean au anunţat că partida va fi abordată cu tot lotul de jucători, nu cu mulţi juniori cum s-a întamplat în ultimele trei etape ale campionatului. Numai că, întotdeauna Cupa Romaniei a fost competiţia surprizelor, iar o finală este mereu deschisă oricărui rezultat. “Vom merge cu toată echipa pentru a caştiga cupa. Nu avem suspendaţi sau accidentaţi .Trebuie să ne îndeplinim jumătate din obiectivele propuse în acest an. Jumătate l-am pierdut după ce am terminat campionatul pe poziţia a doua. Vrem să caştigăm cupa pentru a simţi din nou mirosul meciurilor tari, cu echipe din ligile superioare”, ne-a spus Raul Cioran, directorul sportiv al echipei Young Stars Panciu. Şi primarul Iulian Nica promite implicare la echipa din oraş pentru a păstra tradiţia fotbalistică. "Vom continua să fim langă echipa de fotbal, chiar dacă nu mă pricep foarte mult la sport. Aşteptăm victorie în meciul de maine, deşi nu voi putea fi langă echipă, fiind plecat la Chişinău. Aştept rezultate la fel de bune cum au fost cele din acest sezon  şi sper ca în viitor să nu mai fim pe locul doi ci pe primul loc", ne-a spus Iulian Nica. Partida de maine va fi condusă de o brigadă formată din Alin Şonţu, Ionuţ Paraschiv şi Ionuţ Voicu. La finalul partidei va avea loc festivitatea de premiere a finalistelor. Asociaţia Judeţeană de Fotbal Vrancea va oferi cate un rand de echipament ambelor finaliste, dar şi cupe, medalii şi diplome. De asemenea, cele două finaliste vor primi din partea AJF Vrancea cate trei mingi de joc. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.