Sport

Au pierdut în faţa Iaşiului

Dan Chiriac
27 apr 2014 428 vizualizări
LPS Focşani - LPS Iaşi 2-3 (2-2), pe stadionul “Milcovul”, la juniori A

Echipa de juniori a pierdut orice şansă de a ajunge la turneul final, după eşecul suferit ieri dimineaţă, în partida jucată pe teren propriu, cu LPS Iaşi. Partida conta mai mult pentru oaspeţi, focşănenii avand zero puncte după derularea turului în grupa semifinală. Focşănenii aveau doar şanse teoretice de a ajunge în turneul final. Jucătorii pregătiţi de Daniel Bănică au început tare partida şi au condus cu 1-0, după un gol marcat în minutul 3. Numai că oaspeţii au revenit pe tabelă şi au egalat imediat, după un euro-gol, marcat cu un şut în vinclul porţii adverse. Focşănenii au mai condus odată, cu 2-1, dar o greşeală în defensivă a dus scorul la 2-2, aproape de finalul primei reprize. Ieşenii au obţinut cele trei puncte după ce au marcat în minutul 60, la capătul unei acţiuni colective de atac. Focşănenii mai au de jucat cu Ceahlăul Piatra Neamţ, pe teren propriu şi în deplasare cu FC Braşov. Antrenorul Daniel Bănică s-a declarat nemulţumit de jocul elevilor săi, considerand că aceştia nu i-au ascultat indicaţiile şi au jucat prea mult individual. De altfel, în repriza a doua au fost mai multe faze de atac ale focşănenilor în care jucătorii au preferat să continue individual faza, deşi aveau ocazia să paseze unor coechipieri aflaţi în situaţii favorabile. Inainte de golul victoriei ieşenilor, LPS Focşani a ratat o mare ocazie de gol, iar pe contraatac oaspeţii un punctat. (Dan CHIRIAC)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.