Sport

Agresorul lui Constantinescu ar putea ajunge la inchisoare

Dan Chiriac
28 nov 2007 751 vizualizări
Alin Zamfirache, fotbalistul formatiei Victoria Bordeasca, risca sa ajunga chiar la inchisoare, dupa ce l-a lovit pe arbitrul partidei Victoria Bordeasca - Energia Vulturu. Ranile suferite de centralul Ionut Constantinescu, fotbalistul formatiei CSM Focsani, sint mai grave decit pareau initial.

Arbitrul Ionut Constantinescu l-a actionat in judecata pe agresorul din "Kosovo"

Acesta si-a scos certificat medico-legal care atesta loviturile primite duminica la meciul de la Bordeasca si urmeaza tratament medical de specialitate. In functie de zilele de ingrijiri medicale de care va avea nevoie Constantinescu, fapta lui Zamfirache va fi incadrata juridic. Daca fotbalistul CSM-ului va necesita 60 de zile de ingrijiri medicale, Parchetul se va sesiza din oficiu si va face cercetari sub aspectul savirsirii infractiunii de vatamare corporala. Pentru aceasta infractiune, Codul Penal prevede o pedeapsa cu inchisoarea cuprinsa intre sase luni si doi ani. Oricum, Ionut Constantinescu a anuntat ca va face plingere penala impotriva agresorului. Sesizarea urmeaza a fi analizata sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe linga Tribunalul Vrancea, politistul desemnat sa se ocupe de caz avind misiunea de a face lumina in acest caz. Pina acum, alti fotbalisti scandalagii din Liga a patra au ajuns in fata instantei de judecata dupa ce au lovit arbitrii. Cel mai cunoscut dintre acestia este Marian Albu, de la formatia Unirea Pufesti, care a fost sanctionat penal dupa ce l-a lovit pe Gabriel Serban. Acesta a recidivat un an mai tirziu cind a lovit un alt arbitru. Imbucurator este faptul ca, cel putin pina acum, dupa pedepsele primite despre Marian Albu nu s-a mai auzit nimic de rau, fotbalistul parind a se fi linistit. Victoria Bordeasca a fost judecata aseara tirziu pentru incidentele petrecute duminica pe teren, la jocul cu Energia Vulturu. Comisia de Disciplina a stabilit sanctiunile ce vor fi aplicate jucatorului Alin Zamfirache, care l-a lovit cu capul in gura si cu pumnii pe centralul Ionut Constantinescu. Regretabil este ca totul s-a petrecut sub ochii primarului social-democrat Nicoale Pavel, care duminica a incitat la violenta impotriva arbitrilor Ionut Constantinescu si Daniel Meirosu, dupa cum sustin cei doi. (Radu TOMESCU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.