Sport

Cupa Zilei Armatei

Dan Chiriac
19 oct 2007 861 vizualizări
Pe 25 octombrie, in fiecare an, se sarbatoreste Ziua Armatei, pentru ca pe 25 octombrie 1944 Armata Romaniei reusea sa elibereze zona Careiului, ultimul pamint romanesc aflat sub dominatie straina.

In cinstea acestei zile vor avea loc mai multe manifestari sahistice. Astfel, vor fi organizate doua turnee de sah, unul dintre ele incheindu-se aseara tirziu la Scoala "Duiliu Zamfirescu" din Focsani. Pe 25 octombrie, la Casa Armatei, va avea loc o a doua runda de competitie. Aceasta va fi rezervata cadrelor militare active si cadrelor militare in rezerva. Organizatorii competitiei sint Garnizoana Focsani, Asociatia Nationala a Cadrelor Militare in rezerva si retragere - Filiala Vrancea "Stefan cel Mare", cu sprijinul Asociatiei Judetene de Sah, a revistei Vransah si a Casei Armatei. Cadrele militare active se pot inscrie prin unitatile militare unde sint incadrate, iar cadrele militare in rezerva se pot inscrie la numarul de telefon 227.701, dupa orele 20.00, la lt.col. (r) Anton Soare. Organizatorii competitiei aflate la cea de-a doua editie au spus ca doresc sa permanentizeze aceasta initiativa. Tot in cinstea zilei de 25 octombrie, ieri la Casa Armatei, la adunarea cadrelor militare in rezerva, fondatorul Vransah, Anton Soare, a prezentat colectia acestei reviste. (Dan CHIRIAC)


Brigada braileana la juniori


Partidele dintre LPS Galati si CSM Focsani, care vor avea loc duminica, de la orele 12.00 si 14.00, pe stadionul "Portul Rosu" vor fi arbitrate de o brigada braileana, formata din Luciliu Zaharia, Vasile Priceputu si Maricel Dragomir. Stan Gheorghiu, presedintele Asociatiei Judetene de Fotbal, va fi observator federal la partida din Liga a treia dintre Farul 2 Constanta - CS Ovidiu. In Liga a treia, asistentul Luci Stanila va arbitra partida Rocar - Onyx Rm. Sarat. Asistentul focsanean Danut Dumitriu, unul dintre tusierii partidei dintre CSM Focsani si Steaua, va fi la una dintre tuse la jocul FCM Tirgoviste - FCM Resita. (Dan CHIRIAC


Baschetbalistii nu joaca in prima etapa


Meciul din prima etapa a Campionatului National al juniorilor I dintre LPS Focsani si CSS Tulcea a fost aminat, pentru ca echipa focsaneana are doi jucatori la lotul national. Madalin Dinca si Alexandru Epure joaca in aceste zile la Cupa Marii Mediterane. In schimb, echipele de juniori II si II de la LPS Focsani vor debuta simbata si duminica intr-o noua editie de campionat. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.