Sport

Mergem sa luam trei puncte!

Dan Chiriac
21 sep 2007 547 vizualizări
Marius Bratu, presedintele executiv al CSM Focsani a declarat ieri ca obiectivul echipei pentru meciul de miine de la Bucuresti este obtinerea a trei puncte.

Spune Marius Bratu, presedintele executiv al CSM Focsani, inainte de meciul de miine

Conducerea echipei a discutat in ultima saptamina cu toti fotbalisti, inclusiv cu ultimii doi fotbalisti adusi la echipa, iar cuvintul de ordine in sinul focsanenilor este victorie la Bucuresti. Bratu spune ca intelege supararea celor care sprijina echipa de fotbal, in speta Consiliul Local si Primaria, dar crede ca situatia poate fi indreptata in etapele urmatoare. "Nimeni nu a crezut ca vom ajunge in aceasta situatie. Le inteleg supararea celor de la Consiliul Local si a primarului Bacinschi, dar si noi sintem la fel de suparati pentru situatia in care se afla echipa. Trebuie sa mergem la Bucuresti sa obtinem trei puncte pentru a putea avea un nou inceput la aceasta echipa. Fotbalistii sint mobilizati la maxim, sint pregatiti pentru a obtine victoria la Bucuresti. Nici un alt rezultat nu ne intereseaza! Pentru prima data de la inceputul campionatului avem aproape toti fotbalistii valizi, iar in privinta arbitrajului, speram sa fi unul corect", a spus Marius Bratu. Acesta s-a referit si la evolutia echipei in primele cinci etape, cind focsanenii au pierdut partidele disputate. "La fiecare meci am avut jucatori accidentati si nu am putut alinia cel mai bun «11». Am avut si ghinion pentru ca am pierdut doua partide in minutele de prelungire, iar alte doua dupa ce am condus cu 1-0", mai adauga Marius Bratu.


Mobilizati pentru joc


Presedintele focsanenilor considera ca a venit momentul ca lantul ghinioanelor pentru focsaneni sa se sparga si astfel sa vina si primul succes in campionat. "Pe linga accidentari si ghinion am avut si parte de arbitraje nefavorabile. E inutil sa mai aducem aminte de meciul de la Cimpina, unde nu am fost lasati sa jucam. Speram sa avem parte de un arbitraj corect la Bucuresti", mai spune Bratu. Acesta cere ca cei care ajuta echipa, in speta consilierii locali si primarul Bacinschi sa mai aiba rabdare cu aceasta echipa, care este la debut in Liga a doua, iar potentialul sau este cu totul altul decit cel aratat in primele etape. "Jucatorii sint in foame de puncte si sint mobilizati la maximum pentru a obtine victoria la Bucuresti. Au mai venit doi fotbalisti in aceasta saptamina, accidentarile ne ocoloesc, asa incit vom putea alcatui un «11» apropiat de cel mai bun. Cu totii sintem suparati pentru situatia in care sintem, dar tot noi sintem cei care trebuie sa remediem cit mai repede situatia in clasament", a mai spus Marius Bratu. Acesta a amintit ca in cariera sa de jucator s-a aflat in situatii si mai dificile, decit cea existenta acum la Focsani. "La Bacau ne-am salvat dupa un inceput dezastros, iar la Ploiesti, am retrogradat din cauza situatiei incordate de la nivelul conducerii, unde erau oameni de la doua formatii. Putem sa ne indeplinim obiectivul in acest campioant daca ne mobilizam cu totii", mentioneaza Bratu. Echipa va pleca in acesta dupa-amiaza la Bucuresti, dupa antrenament, si se va caza la un hotel din apropierea Complexului Sportiv "Dinamo". (Dan CHIRIAC)





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.