Sport

Liga Iepuraşilor, o competiţie care a adunat oameni de afaceri în jurul fotbalului

Dan Chiriac
29 nov 2013 780 vizualizări
şase echipe din Focşani se vor duela în această dimineaţă la Sala Polivalentă

Azi, cu începere de la orele 9.00, la Sala Polivalentă din Focşani se vor desfăşura partidele din cadrul primei etape de la “Liga Iepuraşilor”, competiţie rezervată categoriilor de varstă 2004 şi 2005. Întrecerile de azi se vor derula sub egida Cupei “Online-Tourism”. La orele 9.00, va avea loc şedinţa tehnică la grupa 2004, la care vor participa echipele Prosport, Sporting, Progresul, CSM şi Galactic, toate din Focşani. Young Stars Panciu va sta în această etapă. Ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, organizatorii au prezentat modul de derulare al întrecerii, ce va cuprinde şi turnee inter-judeţene. Primul dintre ele va avea loc langă Galaţi, săptămana viitoare. Federaţia Romană de Fotbal va asigura premii la această competiţie, prin sectorul de Copii şi juniori. Organizatorii au precizat că pe langă rezultatul meciului, la această competiţie se va ţine cont de clasamentului fair-play, întocmit pe baza comportamentului antrenorilor, părinţilor şi jucătorilor. Vor fi organizate mai multe trofee pentru echipele participante. Pană acum şi-au manifestat intenţia de a organiza cate o cupă firmele Deep Serv, GS Mobile, Online Tourism, Contliv, Altdorf Tehnic şi Pizzeria Venezia.

Premii consistente la finalul competiţiei

Întrecerea este organizată cu sprijinul Direcţiei pentru Sport şi Tineret Vrancea. “AJF Vrancea doreşte să mulţumească celor care s-au implicat în organizarea acestei întreceri rezervate celor mai mici fotbalişti din judeţ. Trebuie să salutăm implicarea celor şase firme care vor contribui la bunul mers al Ligii Iepuraşilor. Deep Serv, GS Mobile, Online Tourism, Contliv, Altdorf Tehnic şi Pizzeria Venezia sunt firmele care au dat o altă importanţă turneului de fotbal care va aduce, cel mai  probabil, multa lume în tribunele Sălii Polivalente. Doar cu sprijinul acestora, premiile vor fi consistente la finalul competiţiei. Vor fi acordate premii în materiale sportive. Este un proiect al Federaţiei Romană de Fotbal, fiind posibil ca la anul acesta să fie implementat în toată ţara. Denumirea competiţiei a fost aleasă pentru a da o notă mai copilăroasă întrecerii”, a spus Dan Dumitru, preşedintele AJF Vrancea. La conferinţa de presă de ieri au fost prezenţi şi trei dintre reprezentanţii firmelor organizatoare, Marian Spînu, Emil Crihană şi Liviu Macovei, ultimul împlinind chiar ieri 39 de ani, dar şi directorul Direcţiei pentru Sport şi Tineret Vrancea, Daniel Gongu.  “Am acceptat cu mare bucurie invitaţia celor de la AJF, de a susţine această frumoasă iniţiativă. În ceea ce priveşte Liga iepuraşilor vorbim de sportul de masă, nu de performanţă, ceea ce înseamnă că se adresează unei categorii mult mai mari de persoane, de la copii la adulţi. Dar pentru că cei mici au nevoie de noi să-i ghidăm în viaţă, trebuie să devenim mai responsabili şi să le oferim toate premizele unui viitor de succes. Dacă stăm să aprofundăm subiectul, vom ajunge la concluzia că evoluţia sportului de performanţă depinde de  sportul de masă. Din cauza acestor credinţe am spus DA, fără a ezita, invitaţiei lansate şi consider ca este un efort financiar mult prea mic pentru un viitor măreţ. Liga noastră se va numi „Cupa Voinţa DEEP SERV”, iar sponsorii oficiali vor fi DEEP SERV şi Artifex”, a spus Marian Spînu. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.