Social

“Fapte bune de Crăciun” de 17.600 lei pentru copiii talentaţi

Mihaela Beșleagă
22 dec 2011 1294 vizualizări
Cei mai valoroşi brazi au fost cei realizaţi de Centrul “Micul Prinţ” şi de Şcoala “Ştefan cel Mare”, fiecare fiind achiziţionat cu suma de 4.500 lei de afaceristul Liviu Jitea

Campania “Fapte bune de Crăciun”, care a culminat miercuri seară cu “Spectacolul Brazilor de Crăciun”, s-a dovedit un succes. În urma licitaţiei brazilor confecţionaţi de şcoli, centre de copii şi firme din Vrancea, dar şi a icoanelor pictate de copiii de la Centrul “Dănuţ” din Broşteni şi a vînzării  globurilor “Fapte bune”, s-au adunat 17.600 lei. O parte din bani vor merge către Centrul regional pentru recuperarea copilului cu autism “Micul Prinţ” din Focşani, iar restul fondurilor vor ajuta copiii talentaţi şi foarte buni la învăţătură din judeţ. Cei mai valoroşi brazi au fost cei realizaţi de Centrul “Micul Prinţ” şi de Şcoala “Ştefan cel Mare”, fiecare fiind achiziţionat cu suma de 4.500 lei de firmele Trust LF Trade şi Vinexport, ambele deţinute de omul de afaceri Liviu Jitea, care şi sprijină financiar constant Centrul “Micul Prinţ”. Aceşti bani vor merge, de altfel, pentru sprijinirea copiilor cu autism. Şi brazii împodobiţi de Colegiul Naţional “Cuza”, Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă “Elena Doamna” şi societatea Pandora au fost achiziţionaţi fiecare cu cîte 1.000 lei. La aceste sume s-a adăugat donaţia de 2.000 de lei din partea Fundaţiei “Mereu Aproape”, care a cumpărat primul glob “Fapte bune”. Şi icoanele realizate de copiii de la Centrul de zi “Dănuţ” au fost achiziţionate cu suma de 2.500 lei. Şi alte firme, dar şi persoane fizice au donat cu generozitate sume de bani în contul acestui eveniment caritabil. În această seară, de la ora 18.00, la Promenada, campania “Fapte bune de Crăciun” se va încheia cu un spectacol special pentru toţi copiii care vor fi sprijiniţi în cadrul acestui proiect, care vor primi cadouri de la Moş Crăciun. (Mihaela BEŞLEAGĂ)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.