Social

230 de locuri de munca pe saptamina

Daniel Garleanu
2 sep 2010 983 vizualizări
Pentru perioada 1-8 septembrie, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Vrancea a identificat 230 de locuri de munca vacante

Cele mai multe joburi sint in domeniul textil, respectiv 200 de locuri, pentru confectioner-asamblor articole din textile si muncitor necalificat la societatile de profil Artifex, Sorste, Luk Service si Rosca Conf. Dintre locurile vacante de la Banca Comerciala Carpatica au mai ramas doar doua posturi, pentru manager relatii financiare externe si manager relatii cu clientii si societatile de leasing. Totodata, in oferta AJOFM se pot identifica si locuri de munca pentru maistru mecanica fina, barman, ospatar, vinzator si patru locuri pentru drujbist la o societate din Braila, cu punct de lucru in Focsani. Cei care cunosc o meserie pot aplica pentru locuri de munca precum zidar, fierar, dulgher, sudor, lacatus mecanic sau excavatorist. De asemenea, soferii au locuri de munca libere, la fel si tractoristii sau macaragiii. Locurile de munca din strainatate au scazut fata de oferta anterioara astfel ca au ramas doar cinci tari care oferteaza 272 de joburi. Cei care vor sa mearga peste hotare pot opta pentru Suedia, Malta, Spania, Danemarca si Slovacia.(D. GIRLEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.