Social

Bunicii s-au distrat pe cinste de ziua azilului

Nicoleta Cristea
20 mar 2010 681 vizualizări
La doi ani de la infiintarea Centrului pentru persoane virstnice din Focsani, bunicii care locuiesc aici au avut parte de o zi deosebita, cu cintece, poezii, piese de teatru dar si premii.

Bunicii au fost vizitati ieri de copiii de la Liceul Pedagogic "Spiru Haret", clasele I-IV, care i-au incintat cu poezii vesele de primavara, dar si dansuri regizate de ei si cintecele in ton cu vremea frumoasa. Intr-un cadru festiv, batrinii de aici au fost rasplatiti cu diplome, pe diverse categorii de merite. Astfel, au fost premiati atit bunicutii cei mai longevivi, cit si cei mai tineri dintre ei, dar si cei care, de la infiintarea unitatii, au facut din camin a doua casa. Nici un bunicut nu a fost uitat la inminarea de diplome, pentru fiecare dintre ei oficialii centrului gasind o modalitate sa ii faca sa se simta apreciati. Bunicutii au avut parte ieri si de citeva momente vesele, din partea detinutilor de la Penitenciarul Focsani, care au pus in scena trei comedii. Trupa din penitenciar a reluat piesele prezentate in unitatea de detentie de 8 martie, si astfel cei care locuiesc in centru s-au distrat pe cinste alaturi de Vasile si Marioara, de cel care a ajuns din mare om un cersetor si si-a facut o firma, "Milogul SA", dar si de cei doi prieteni, Gigi si Mitica. Batrinii au fost vizitati ieri si de proaspatul viceprimar al municipiului, Bogdan Matisan, care a venit cu tolba plina de promisiuni. (N. CRISTEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 19 ore, 13 minute, 35 secunde
O fi fost acolo si mos teaca de la psd, Diaconu ? Cred ca acolo o sa ajunga dupa terminarea procesului in care a fost acuzat de jaful judetului si a semnat ca prostu' pe actele bagate sub nas de citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.