Social

Tinerii, invitati la cursuri de formare

Iulia Nicolaie
9 oct 2009 894 vizualizări
Directia Judeteana pentru Tineret adreseaza o invitatie tinerilor interesati de infiintarea unei organizatii non-guvernamentale.

Modulul de formare poarta numele "Elemente de constituire si functionare a unui ONG / Scriere de cereri de finantare in context Tineret in Actiune" si are loc la Centrul de Agrement Galaciuc, intre 23 si 30 noiembrie. «Modulul de formare este organizat de catre Ministerul Tineretului si Sportului in parteneriat cu Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale. Formatorii sint membri ai retelei de formatori ai programului Tineret in Actiune. La sfirsitul acestui modul de formare, participantii vor putea sa dezvolte abilitati si competente pentru infiintarea unui ONG, sa elaboreze, planifice si sa scrie proiecte eligibile in cadrul programului Tineret in Actiune si sa foloseasca structura/formatul unei cereri de finantare specifice programului Tineret in Actiune», spun reprezentantii DJT. Pentru a participa, cei interesati trebuie sa-si depuna formularul de candidatura pina pe 11 noiembrie si sa aiba domiciliul in Vrancea, iar rezultatele vor fi anuntate pe data de 19 noiembrie. Pentru date suplimentare, cei care vor sa se inscrie la cursuri pot accesa www.mts.gov.ro, sau pot apela la reprezentantii DJT la tel. 0237/213.224. (Iulia NICOLAIE)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.