Social

Aurel Nanu se pensioneaza

Dan Chiriac
12 aug 2009 1518 vizualizări
Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ramine fara sef pe 31 august

Seful interimar al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Vrancea va lasa postul vacant la sfirsitul acestei luni. Colonelul Aurelian Nanu si-a depus dosarul de pensionare si va trece in rezerva incepind cu data de 31 august. Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta va imputernici un ofiter la comanda, dupa care va scoate postul la concurs. In acest moment, ca adjuncti sint imputerniciti lt. col. Flavius Chiscop si col. Ninel Bajenaru. "Pentru toata lumea vine momentul despartirii de activitatea pe care a depus-o. Urmeaza o noua etapa in viata mea, in care va trebui sa ma obisnuiesc cu pensia, dupa 34 de ani de activitate. Sentimentele sint deosebite in acest moment", ne-a spus Aurelian Nanu. Acesta a absolvit Scoala de Ofiteri Bucuresti in anul 1979, ulterior terminind si Facultatea de Drept din Iasi. Nanu a lucrat in primii trei ani de cariera, intre 1979 si 1981, la Grupul de Pompieri din Rimnicu Sarat. Din 1981, ofiterul s-a transferat la Focsani, unde a activat pina la virsta pensionarii. A fost inspector, apoi sef la inspectia de prevenire, dupa care a devenit adjunct si apoi imputernicit la sefia inspectoratului. "Momentul cel mai frumos al carierei mele a fost cind am absolvit Scoala de Ofiteri si am intrat in viata militara. Au urmat 34 de ani de activitate in care cea mai grea misiune pe care am condus-o a fost cea de la Gugesti, in care incendiul si explozia produsa la acel tren au produs si victime", ne-a dezvaluit colonelul Aurelian Nanu. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.