Social

Satenii din Bordeasca au ramas fara apa

Dan Chiriac
14 mai 2009 855 vizualizări
Grindina si ploaia torentiala care s-au abatut marti dupa-amiaza asupra satului Bordeasca Veche din comuna Tataranu au lasat locuitorii acestei comunitati fara apa potabila.

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta a fost informat ieri de catre Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta Tataranu ca marti in comuna a avut loc o furtuna puternica insotita de ploaie torentiala si grindina. în urma acestor fenomene, hidrosfera pentru inmagazinarea apei potabile, cu o vechime de peste 40 de ani, cu fisuri accentuate, din fostul C.A.P. Bordeasca Veche, ce alimenta cu apa potabila gospodariile din satul respectiv, a fost doborita la pamint si distrusa in totalitate. Din aceasta cauza, nu se mai poate asigura alimentarea cu apa potabila a localnicilor din satul Bordeasca Veche, si nici apa din fintini nu este buna de baut pentru ca s-a tulburat. Primarul Nicolae Pavel a discutat in cursul zilei de ieri cu seful ISU Vrancea, colonelul Paul Rotaru, astfel incit populatia din satul respectiv sa aiba apa potabila necesara cu ajutorul pompierilor. In cele din urma s-a gasit solutia pentru ca o cantitate suficienta de apa potabila sa fie transportata in satul Bordeasca Veche. Totodata, grindina a facut ravagii si in culturile agricole ale localnicilor. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.