Social

Alocatii de hrana mai mari pentru nevoiasii din centre

Mihaela Beșleagă
19 apr 2008 669 vizualizări
Alocatia zilnica de hrana pentru copiii din centrele de plasament si pentru mamele asistate din centrele maternale se va majora, ajungind la 8,3 lei de persoana, conform unei recente hotariri adoptate de Guvern.

Pentru copiii si tinerii cu deficiente, integrati in scoala publica, alocatia zilnica de hrana va fi de 7 lei de persoana, iar pentru persoanele din unitati sau sectii de spital cu profil de recuperare distrofici, recuperare si reabilitare neuropsihomotorie sau pentru copii infectati cu HIV, alocatia zilnica de hrana este de 16,5 lei. "Sumele destinate platii alocatiei de hrana pentru consumurile colective din institutiile publice de asistenta sociala se suporta din bugetele aprobate ale consiliilor judetene sau consiliilor locale, pe anul 2008", se mentioneaza intr-un comunicat al Executivului. In limita bugetului, Consiliul Judetean poate aproba, la propunerea Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, un cuantum al alocatiei de hrana mai mare decit cel stabilit prin aceasta hotarire. (M. BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.