Social

Olandezii vor sa-si vinda apartamentele din blocul Moonen

Iulia Crețu
31 ian 2008 1102 vizualizări
Olandezii impreuna cu care Primaria Focsani a ridicat in cartierul Sud, in 2002, un imobil cu locuinte sociale intentioneaza sa isi vinda proprietatea, adica cele sase apartamente.

In acest sens, familia Moonen a trimis la finele anului trecut o scrisoare prin care instiinta administratia locala focsaneana de acest lucru si a specificat ca Primaria de pe Milcov va avea intiietate in cumpararea jumatatii ridicate de "fratii" din s\'Hertogenbosch. In curind, Primaria Focsani va angaja un evaluator care sa stabileasca valoarea celor sase apartamente. "Moonen Beleggingen BV a decis ca vrea sa vinda cele sase apartamente pe care le detine in proprietate, in anul 2008. Luind in considerare obiectivele stabilite pentru acest proiect comun, locuinte cu chirie pentru un anumit grup social in Focsani, ne-am exprimat intentia de a oferi municipalitatii focsanene primul drept de cumparare sau de refuz al cumpararii locuintelor cu chirie. S-a stabilit de comun acord ca municipalitatea sa contracteze in 2008 un evaluator extern independent pentru o estimare a valorii celor sase apartamente. In ianuarie 2008 municipalitatea va prezenta Moonen Beleggingen o propunere de procedura, cu scopul realizarii vinzarii apartamentelor pina in luna mai 2008", au scris A. M. J. Moonen si J. A. W. Moonen municipalitatii focsanene. Primarul Decebal Bacinschi precizeaza ca locuintele din blocul Moonen din Sud vor intra in rindul locuintelor sociale. "Au construit sase apartamente ei si sase noi. Nu stiu daca persoanele care locuiesc acolo sint in masura sa le cumpere. Vom face o evaluare si le vom lua noi. Apartamentele vor intra in rindul locuintelor sociale", a precizat si edilul sef. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.