Social

Speranta pentru ochii unui copil sarman

Mihaela Beșleagă
30 ian 2008 794 vizualizări
In decembrie 2007, "Ziarul de Vrancea" va relata povestea unui copil pentru care viata a inceput in ceata si saracie.

Marian Cismaru, baietelul de 10 ani din cartierul Calimanesti din Marasesti care sufera de cataracta congenitala, a fost operat in aceste zile la Bucuresti, cu ajutorul venit din partea unor oameni cu suflet mare. Ca si cum afectiunea cu care a venit pe lume nu ar fi fost de ajuns, sarmanul copil traieste impreuna cu parintii si cei trei frati intr-o camera saracacioasa, dintr-un venit lunar de 450 lei, din care parintii de abia reusesc sa puna ceva pe masa copiilor. Desi parintii isi doreau din tot sufletul sa il opereze pe micut, le era imposibil sa stringa bani pentru interventia chirurgicala destul de costisitoare. In sprijinul lor au sarit oameni cu sufletul deschis, care au donat suma necesara operatiei, aproximativ 6.000 lei. 2.000 lei au venit din partea lui Daniel Dragan, director economic la o firma din Marasesti, 1.000 lei din partea unui iesean care a fost sensibilizat de articolul aparut in ziarul nostru, iar restul sumei a fost acoperita de o organizatie de binefacere din Bucuresti, Mecenat.ro, alcatuita dintr-un grup de parinti care vor sa ajute copiii cu grave probleme de sanatate care au nevoie de interventii medicale. Datorita acestui sprijin, Marian isi poate vedea viitorul prin proprii lui ochi. (Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.