Social

Locuri de munca secretoase

Iulia Crețu
12 ian 2008 796 vizualizări
Serviciul Roman de Informatii organizeaza concurs de admitere la Facultatea de Informatii, pentru specializarile: psihologie-informatii si comunicare si relatii publice-informatii, sesiunea iulie 2008.

Aceasta oferta se adreseaza exclusiv absolventilor de liceu, cu diploma de Bacalaureat, in virsta de cel mult 23 de ani, apti medical si psihologic, foarte buni cunoscatori ai limbii romane. Tinerii interesati de un post intr-un din cele mai "secretoase" domenii se pot inscrie pina pe 15 februarie. De asemenea, SRI organizeaza concurs de admitere si la Cursul universitar de masterat "Managementul activitatii de informatii pentru securitate nationala", sesiunea septembrie 2008. Cursul se adreseaza exclusiv absolventilor invatamintului superior de lunga durata, cu examen de licenta sau diploma, in virsta de cel mult 32 de ani, apti medical si psihologic, cu deprinderi de operare PC, buni cunoscatori ai unei limbi straine. Pentru master, cei interesati se pot inscrie pina la finele lunii februarie. Toti cei care doresc sa faca cariera in SRI pot obtine relatii suplimentare la sediul Sectiei Judetene de Informatii Vrancea, str. Cezar Bolliac nr. 12, dar si de pe internet, www.sri.ro. (I. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.